Detalii care fac diferența: întrerupătoarele și caloriferele

0

Detalii care fac diferența: întrerupătoarele și caloriferele – Oricât de spectaculos ar fi conturat un ambient, un element, chiar și foarte puțin vizibil, care este impropriu inclus în context, poate distorsiona întregul concept, ducând la anularea sa estetică.

Prezențe delicate

intrerupator-Meljac-1

Cei mai siguri pași pe care trebuie să-i parcurgi în orice proiect privind instalațiile electrice sunt următorii: stabilirea traseului conductelor, plasarea funcțională a prizelor și a întrerupătoarelor și, nu în ultimul rând, alegerea acestora în consonanță cu stilul ambientului pe care urmează să-l conturezi.
Dacă peretele este acoperit cu un tapet bogat ornamentat sau
dacă există picturi sau alte ornamente murale, este bine să optezi pentru o priză cu design epurat, realizată dintr-un material cu aspect nobil (alămit, argintat sau marmorat). Aceste prize le găsești la brandul Meljac (www.meljac.com), în România exclusiv prin La Maison.

Coordonări tehnice

intrerupator-Meljac-2

Atunci când alegi prizele și întrerupătoarele, este bine să ai la îndemână o mostră din placarea ceramică sau din tapet, pentru a potrivi cromatic și dimensional cele două elemente.

Bijuterii murale

intrerupator-Meljac-3

În interioarele nobile se potrivesc întrerupătoarele din materiale cu personalitate. În magazinul La Maison găsești diverse modele: cele din alamă costă 441 lei/buc., iar cele transparente, din material plastic – 256 lei/buc. Designul lor simplu le recomandă pentru decorurile vintage, dar și pentru cele moderne.

Broderii în fontă

calorifer-Rococo-1

Caloriferele din colecția Rococo, brand Cassic Comfort, disponibile prin La Maison, au două rânduri de elemenți și, implicit, o putere calorică mare. Aspectul lor elegant se datorează diveselor modele ștanțate.

calorifer-Rococodetaliu

Merită să lași la vedere aceste calorifere cu un look interesant! Marele avantaj constă în faptul că modelele pot fi dimensionate în funcție de cerințe, nu doar pe orizontală (prin adăugarea de elemenți), ci și pe înălțime. Prețul estimativ este de 3.223 lei (L 69 x l 20 x h 76 cm), la La Maison.

calorifer-Rococo-2Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Detalii care fac diferența: întrerupătoarele și caloriferele este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux nr.2/2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply