Despre dragoste, acasa. Idei simple de Ziua Indragostitilor

0

Să vorbim despre dragoste, acasă, despre dragostea din casă, despre familie și iubirea pe care o primim și o dăruim celor alaturi de care împărțim aceeași casă.  Nu este nevoie de o zi anume pentru a vorbi despre dragoste, acasă, dar dacă tot ne lasăm luați de valul Zilei Îndrăgostiților putem marca momentul cu câteva detalii de decor pentru casă, care să aduca, palpabil, dragostea în casă.

???????????????????????????????????????

Citeste si: DIY – Suport pentru prosoape

Un decor de dragoste, acasă trebuie să fie delicat și doar la nivel de simbol. Detaliile de amenajare pot rămâne în casă până la finele lui martie, nu doar în februarie cel îndrăgostit, pentru că și marie este o lună colorată și veselă. Toate aceste demonstrații de dragoste, acasă vor colora luna februarie, cenușie și destul de auteră din punct de vedere meteorologic, așa că toate aceste detalii de dragoste, acasă ne vor face bine și vor încălzi atmosfera.

dragoste, acasa (2) - Copy

Ziua Îndăgostiților vine cu multe inimioare, și pentru a face perioada mai suportabila (mai ales penutri cei morocănoși și sceptici) inimioarele sunt la loc de cinste. Diferența între frumos și exagerare o poți face prin abordare și cantitate.

Citeste si: 5 idei decorative cu lumanari

Dacă dragoste, acasă, în februarie înseamnă inimioare, atunci confecționează și agață la vedere inimioare. Cele mai inspirate materiale pentru acest gen de bricolaj ad-hoc sunt cele in dungi și cele pepite. Evident și materialele uni sunt o bună soluție, mai ales dacă vrei să faci combinații. Adauga panglicute albe sau rosii (excelente pentru că vor fi perfecte și pentru sărbătoarea Mărțișorului) dar și pentru Craciun, și agață-le de clantele ușilor din casă. Vor da un aer vesel, tonic și vor aduce și mai multă dragoste, acasă.

Citeste si: Lumanari decorative pentru casa si gradina

Tot inspirate și utile pe lista cu idei simple de Ziua Îndrăgostiților sunt și pernele de decor. Trucul care face din aceste perne de decor o soluție pentru decor de Ziua Îndrăgostiților este repetivitatea și combinarea a mai multor perne cu forme asemănătoare. Evident culoarea este esențială, iar efectul general în cameră este încântător.

Sursa foto: ©MK-Photo/ ©AfricaStudio- Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply