Design interior cu buget redus I

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Dragi cititori,
Toţi ne inspirăm din reviste şi de pe site-uri, atunci când selectăm decoraţiunile pentru locuinţa noastră. Din păcate, de multe ori modelele de design interior pe care le vedem sunt mult prea scumpe sau indisponibile în zona noastră. Din fericire, orice idee poate fi adaptată astfel încât să folosim materiale la îndemână şi decoraţiuni la preţ redus. Iată 10 idei pentru design de calitate, cu preţ mic!

  1. Tăviţă de metal. Orice tavă veche devine un element vintage de design interior dacă o curăţăm bine, apoi o vopsim cu spray pentru metal. Există spray cu aspect învechit, care după uscare crapă ici şi colo, pentru un sentiment autentic.
  2. Masă în loc de birou. Dacă vreţi un birou elegant, dar nu vă  permiţi unul clasic, din lemn masiv, cumpăraţi o măsuţă din pal, pe care o îmbrăcaţi în autocolant cu aspect de lemn masiv. Aplicaţi capete metalice, pe care le găsiţi la magazinele de bricolaje şi gata, aveţi un birou pentru livingul cu design clasic.
    www.pixabay.com
    www.pixabay.com
  3. Bol de porţelan pentru depozitare. Scoateţi de prin vitrine bolurile de porţelan rămase moştenire de la mama sau bunica şi folosiţi-le pentru a organiza şi depozita bijuteriile sau drept recipiente pentru potpourri.
  4. Cărţi decorative. Cum adică? Ei bine, dacă aveţi câteva cărţi cu coperţi de carton, uzate, transformaţi-le în elemente decorative cu un design modern, metalic. Un strat de vopsea albă şi câteva aplicaţii din dantelă autocolantă (găsiţi în magazinele de DYI) pe copertă le transformă imediat.
  5. Tablouri. Să cumperi printuri înrămate din magazine este costisitor şi de multe ori nu exprimă complet pasiunile sau personalitatea ta. De aceea, printează tu imagini cu mesaje pozitive sau fotografii artistice, pe care le înrămezi apoi. La modă acum este să folosim rame uşoare, simple, cu aspect metalic (argintiu sau auriu) şi mult mai mari decât poza înrămată, care are passe partout alb sau negru.

Aici mai găseşti încă 5 idei pentru design elegant cu buget redus!
Text: Cătălina Vieru
Foto: www.pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply