Design interior cu buget redus II

0
www.pixabay.com
www.pixabay.com
Dragi cititori,
Acest material continuă seria de idei pentru design interior cu buget redus începută aici.

  1. Magneţi din bijuterii vechi. Bucăţele de sticlă frumos tăiată sau mărgeluţe colorate care sclipesc în lumină – înveselesc orice încăpere. Cel mai uşor de transformat în magneţi sunt broşele. Pur şi simplu, înlăturaţi acul din spate şi lipiţi un magnet suficient de mic încât să fie ascuns de dimensiunea broşei. Mărgelele pot fi lipite pe bucăţele de oglindă, pentru un design modern şi îndrăzneţ, iar pe spatele oglinzii lipit magnetul.
  2. Umeraşele. Deşi, poate, nu le vede nimeni în afara ta, contează pentru starea ta de spirit. De aceea, transformă umeraşele vechi, din plastic într-unele elegante şi colorate, folosind fie vopsea spray, fie autocolant cu design vesel, pe care îl decupezi, apoi lipeşi pe părţile late ale umeraşului.
    www.pixabay.com
    www.pixabay.com
  3. Coroniţă pentru uşă. Indiferent că este vorba de una naturală, realizată din flori de sezon, pe care o tot înlocuieşti sau din una realizată cu flori artificiale sau materiale textile, o coroniţă pe uşa de la intrare transmite ideea că este o casă primitoare.
  4. Veioze şi lampadare. Nu este nevoie să cumpăraţi unele noi. Piciorul poate fi vopsit cu vopsea spray, în nuanţe metalice, iar pălăria la fel. Dacă pălăria este din material textil, puteţi prinde de ea prin coasere fundiţe sau panglici de mătase, care se potrivesc într-o cameră cu design elegant sau vintage.
  5. Pereţi în dungi. Dacă aveţi camera înaltă, merg dungile orizontale, dacă este joasă ori cu suprafaţă mică, optaţi pentru dungi verticale. Este simplu de vopsit; măsuraţi şi aplicaţi bandă adezivă de hârtie sau bandă izolatoare la intersecţia dungilor, vopsiţi, apoi înlăturaţi banda.

Mult succes în toate modificările pe care le aduceţi în materie de design interior!
Text: Cătălina Vieru
Foto: www.pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply