Desene minunate pe genți colorate I

0
www.cristiniculescu.com
Dragi cititori,
Privind frumoasele genți realizate de Madalina Păun (www.mamisi.ro), veți fi plăcut surprinși de multitudinea culorilor și delicatețea desenelor realizate. Aceste creații nu par a fi doar accesorii utile de zi cu zi, ci mai degrabă creații unicat ce pot pune în evidență stilul vestimentar inedit și atractiv al fiecărei persoane.
De cât timp creați astfel de accesorii?
În anul 2013 am urmat un curs de croitorie la colegiul UCECOM, iar după absolvire mi-am cumpărat prima
mașină de cusut, fiindca m-am gândit că ar trebui să lucrez și eu într-un domeniu care să mă reprezinte. Mi-a plăcut să cos din copilărie și am învățat de la bunica mea acest meșteșug, mergând în vacanța de vară la Curtea de Argeș. Eu am terminat matematică-fizică și psihologie, iar după facultate am lucrat la atelierul tatălui meu de confecții metalice, constatând că nu mi se potrivea o astfel de muncă.
www.cristiniculescu.com

De ce ați ales să realizați genți?
Dupa ce am terminat cursul de croitorie nu știam decât să cos, dar urmărind niște tutoriale pe internet am observat cum se asamblează gențile. Am început cu cele plic, mai simple. Apoi am trecut la genți de umăr, poșete clutch și rucsacuri. Materialele sunt întărite cu termocolant, vatelină și plastic. Elementele de metal de la poșetele clutch le cos de mână.

Dar țesaturile de unde le cumpărați?
Întâmplător am descoperit aceste materiale frumoase pe un site din SUA, mi-au placut foarte mult și am început să le achiziționez. Sunt și anumite imagini, precum cele de pe tricouri și de pe gențile din material impermeabil, pe care le-am cumpărat și le-am printat apoi la un laborator digital din București. În general cumpăr materialele care îmi plac pentru a realiza gențile, dar lucrez și pe comandă, cu materialele dorite de client. Vreau să găsesc un ilustrator, care să-mi realizeze niște desene, pentru a le putea folosi doar eu.
Continuarea acestui articol o puteti citi aici.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply