Descoperă casa modulară Vivid cu soluţii Smart Home de la Telekom

0

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum va arăta în viitor casa în care locuim, îndrăznim să vă propunem un răspuns. Casa viitorului va avea forma și conținutul celor care o locuiesc. Ea nu este doar una construită foarte repede, pe gustul și preferinţele proprietarilor, ci și una care rămâne permanent în contact cu aceștia, chiar și atunci când sunt plecați. Una care știe ce nevoi şi ce preferinţe au aceştia şi care răspunde acestor dorinţe fără ca ele să fie măcar exprimate.

Telekom și Vivid au prezentat primul proiect de casă modulară inteligentă din România, care integrează o soluție completă de tip Smart Home. Aceasta include atât tehnologii de monitorizare și control al locuinței, cât și servicii de Internet TV și conectivitate, oferind un ecosistem complet.

 

În funcție de propriile nevoi și preferințe, utilizatorii pot instala senzori și dispozitive de control pentru automatizarea, monitorizarea și gestionarea inteligentă a tuturor funcțiilor din locuință: sistemul de iluminat interior și exterior, deschiderea sau închiderea automată a ușii, controlul prizelor, controlul vanelor de apă și gaz, detectori de inundație, detector de fum, senzori de temperatură, mișcare, luminozitate, vibrație, automatizarea jaluzelelor, controlul încălzirii, controlul  sistemului de aer condiționat, comanda televizorului și a sistemului audio.

Prin intermediul senzorilor, sistemul poate comanda aprinderea luminilor la detectarea prezenței unei persoane sau stingerea acestora. De asemenea, cu ajutorul funcției de măsurare a intensității luminoase, sistemul poate seta parametrii optimi de iluminare pentru cei din casă.

Nu în ultimul rând, sistemul de casă inteligentă implementat de Telekom permite proprietarilor să eficientizeze consumul de energie electrică și termică.

Descoperă casa modulară Vivid cu soluţii Smart Home de la Telekom! Casa demonstrativă este amplasată în parcarea complexului comercial Băneasa Shopping City și deschisă vizitelor publicului.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply