Deschiderea oficială a monobrandurilor Philipp Plein şi Billionaire din Bucureşti

0

Mai mult de 300 de persoane au participat, la finalul săptămânii, la deschiderea oficială a monobrandurilor Philipp Plein şi Billionaire din Bucureşti, situate în galeria comercială The Grand Avenue, de la parterul hotelului JW Marriott Grand Hotel Bucureşti. A fost o atmosfera fantastică pentru toţi cei prezenţi, animată de un spectaculos show de lumini, proiecţii speciale şi muzică, o oportunitate de a descoperi universul Philipp Plein şi Billionaire.

PHILIPP PLEIN: “Sunt bucuros să vin într-un oraş atât de frumos, pentru a celebra inaugurarea magazinelor Philipp Plein şi Billionaire. Sper să mă reîntorc cât de curând la Bucureşti, pentru că am fost profund impresionat de primirea călduroasă.”

FLAVIO BRIATORE: “Nu am mai fost în Bucureşti de multă vreme şi am vrut să profit de oportunitatea perfectă pentru a-i fi alături lui Philipp la această spectaculoasă deschidere. Primirea de care am avut parte a fost fantastică şi sunt sigur că Billionaire va avea un succes deosebit în ţară dumneavoastră.”

PHILIPP PLEIN, cu o suprafaţă de 82 de metri pătraţi, a fost conceput şi decorat de către renumitul designer italian Claudio Pironi şi cuprinde ultimele colecţii de haine pentru bărbaţi şi pentru femei. Clienţii sunt întâmpinaţi la intrare de un imens craniu, simbolul Philipp Plein, încrustat cu cristale Swarovski CRYSTALLIZED™. Marmură neagră creează o ambianţa rafinată şi de mare impact. Accesoriile sunt prezentate asemenea unor piese de artă autentice, fiecare fiind afişate pe rafturi din oţel inoxidabil. Un candelabru din sticlă Murano aduce acel element de elegantă care să definitiveze ambianţa, luminând toate zonele din magazin.

BILLIONAIRE, marca italiană renumită pentru stilul sau excentric, sofisticat şi luxos, inaugurează noul sau magazin de 79 metri pătraţi, proiectat de biroul de arhitectură CLS.

Magazinul dispune de o serie de elemente iconice inspirate de zgârie-norii din New York din secolul al XX-lea, simboluri ale bogăţiei primilor miliardari americani din epoca industrială.

O intrare impozantă întâmpina clienţii, în timp ce porţile aurite care delimitează magazinul reamintesc de un seif de banca vintage. Monedele cu leul miliardar împodobesc corpurile de iluminat, zidurile şi spectaculoasele podelele. Numeroase detalii aurite sunt văzute la rafturile de îmbrăcăminte, precum şi în zonele de expunere pentru accesorii, în contrast cu pereţii întunecaţi şi accentele de marmură italiană Levanto.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply