Delicatețe într-o scenografie vintage

0

Un ansamblu conturat de culori pastelate, cu influențe cottage și vintage, poate fi universul preferat al multor fetițe. Construiește un astfel de decor cu mobilier în culori fondante și accesorii cu parfum romantic. O pătură patchwork va fi vedeta compoziției!

Foto: Sanderson
Foto: Sanderson

Depozitează eficient, sporind estetica
Avantajele folosirii în dormitorul copiilor a corpurilor pentru depozitare deschise sunt multiple. Pe lângă faptul că imprimă compoziției decorative un aer relaxat, oferind expunere obiectelor depozitate, acestea pot deveni astfel și un suport atractiv pentru a etala accesorii și decorațiuni. În plus, folosirea unui astfel de corp sporește senzația de spațiu prin prezența sa suplă. Obții un efect șic, mai ales într-un decor de factură vintage, dacă aduci completări cool pentru depozitare, precum cuferele antichizate sau coșurile mari din rattan. Drapejele aparțin brandului Sanderson, si sunt disponibile prin La Maison.

Foto: Sanderson
Foto: Sanderson

Un căluț s-a furișat pe pat
Reia elementele decorative și imprimă-le și pe alte suprafețe, pentru a oferi un look complet și unitar. O pătură patchwork este un must 
într-un decor vintage-romantic, așa că o idee bună este să punctezi din nou tema aleasă – în acest caz prin prezența căluțului colorat.

Foto: Sanderson
Foto: Sanderson

Cu punctul pe I
O metodă inedită de a plusa la capitolele dinamism și originalitate este aceea de a încadra într-o ramă sculptată din lemn unul dintre motivele de pe suprafața pereților. O astfel de intervenție presupune spontaneitate și naturalețe, așa că este de preferat o dispunere asimetrică.

Foto:Sanderson
Foto:Sanderson
Pretty-Ponies-FB-Main_med
Foto: Sanderson

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply