Decoreaza cu alb

0

Puţine culori dau aşa multe reacţii precum o face albul. Mulţi spun că albul este lipsit de imaginaţie şi plictisitor. Alţii îndrăgesc această non-culoare pentru multitudinea de posibilităţi de decorare pe care le oferă. Pentru un ochi neantrenat, albul este pur şi simplu alb. Dar pentru cunoscători, albul are nuanţe diferite, unele mai luminoase, altele mai închise. Poţi alege din paleta de nuanţe orice, şi cu orice poţi crea un design magnific.

Decoreaza cu alb

Decorează cu alb şi vei vedea cât de modern şi proaspăt arată totul.
Una din marile calităţi ale albului este faptul că, pe post de fundal, lasă celelalte culori să se joase şi să iasă în evidenţă. Folosit ca fundal, albul se comportă ca o pânză de pictură pe care celelate culori arată mai dramatic, mai importante şi mult mai vizibile.

Accesorii în alb
Departe de a fi lipsit de culoare, albul înseamnă lumină. Perfect pentru orice anotimp, albul luminează orice încăpere. Pentru un aer văratic, umple un bol alb cu lămâi sau cu mere verzi.
Atunci când vrei să foloseşti ca şi culoare primară albul, hotărăşte-te de la bun început dacă vei adăuga o altă culoare în fundal şi care dintre ele va fi cea dominantă.
Poţi alege o temă marină şi poţi combina albul cu albastru, sau, pentru stil şi eleganţă îl poţi pune lângă negru.

Zone de interes
Mobilierul alb este la mare căutare în această perioadă. Este mult mai uşor să accesorizezi o cameră dacă mobila este albă. Până la urmă ai toate celelalte culori la dispoziţie,nu?
Nu trebuie să ai tot mobilierul alb, sau să îţi schimbi totul din casă doar pentru că albul e la modă. Dacă ai un scaun mai vechi, îl poţi vopsi în alb şi astfel vei avea un accent puternic într-o cameră cu un perete roşu.
Aruncă pe canapea nişte perne albe, şi vei avea şi acolo o zona care va atrage privirile.

Nu uita cât de frumos arată o baie în alb. Nu este plictisitoare dacă ştii cum să accesorizezi şi îţi va da mereu sentimental de prospeţime şi curăţenie.

 

Sursa foto: Oleksandr Moroz – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply