Decoratiuni tridimensionale pentru pereti

0

Daca esti deschis la nou, cu siguranta ca esti interesat de decoratiuni tridimensionale pentru pereti. Avem cateva idei si solutii, precum si cateva din avantajele pe care acestea le aduc in locuinta ta in ceea ce priveste personalizarea casei.

Decoratiuni tridimensionale pentru pereti  (1)

Citeste si: Aproape totul despre tapet

De ce sa alegeti decoratiuni tridimensionale pentru pereti? Inainte de a alege un astfel de accesoriu pentru locuinta ta, trebuie sa pui in balanata avantajele si dezavantajele pe care aceste decoratiuni tridimensionale pentru pereti le au.

Citeste si: Pereti decorati nonconformist

In primul rand  aceste decoratiuni tridimensionale pentru pereti au o importanta influenta asupra spatiului, dand o interesanta iluzie optica. Aceste solutii pentru decorarea peretilor pot fi integrate in orice camera a locuintei si pot inlocui un obiect de arta, pot fi utilizate pentru a decora peretele de deasupra patului sau al canapelei, ori pur si simplu pentru a adauga un plus de originalitate unui colt al casei.

Decoratiuni tridimensionale pentru pereti  (6)Citeste si: Caramida si lemn. Un apartament din New York

La capitolul dezavantaje trebuie trecut costul indiferent daca alegeti stickerele tridimensionale sau tapetul ori panourile. Cele mai accesibile sunt stickerele tridimensionale care au in plus avantajul ca se pot lipi si scoate foarte usor. Un alt dezavantaj este acela ca trebuie curatate periodic, proeminentele fiind usor acoperite de praf.

Panourile si tapetul sunt cele mai utilizate decoratiuni tridimensionale pentru pereti si sunt mereu o alegere interesanta, acestea iesind in evidenta prin eleganta lor. Pe langa faptul ca aceste panouri sculptate imprima locuintei un aer modern, ele sunt eco, fiind confectionate din materiale reciclate.

Citeste si: Totul despre stickere pentru pereti

Aceste decoratiuni tridimensionale pentru pereti ofera locuintei un aer modern si in acelasi timp natural, insa reprezinta o varianta comoda de decorare a peretilor. In plus aceste decoratiuni tridimensionale pentru pereti se gasesc intr-o mare varietate de modele, culori si texturi.

Trebuie sa tii cont ca astfel de pereti impun un ambient general in camera respectiva extrem de modern, minimalist si foarte atent organizat pentru a nu incarca decorul si imaginea generala a camerei.

Sursa: freshome.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply