Caramida si lemn. Un apartament din New York

0

Ne-am marturist deja pasiunea pentru vizite neanuntate prin casele frumoase din toata lumea. Si cum nu ratam nici o ocazie iata ultima calatorie: o casa cu pereti de caramida si lemn din New York.

Caramida si lemn (3)

In fapt un apartament cu multa caramida si lemn in centrul vechi al orasului. Fotografiile sunt facute pentru o revista de amenajari interioare, de Jason Busch  care si-a facut o profesie din a descoperi case frumoase si/sau inedite.

Caramida si lemn (1)Citeste si: Apartament in alb si negru

Caramida si lemn (3)Aceasta apartament cu multa caramida si lemn dovedeste ca fiecare casa are personalitatea celui care o locuieste si ca intre oamenii si casa (sau apartament) se formeaza o simbioza perfecta.

Aparent trist si mohorat acest apartament de caramida si lemn arata ca peretii de caramida veche sunt extrem de decorativi si dau un aer foarte cald interiorului.

Citeste si: Casa tamplarului. O casa in continua transformare

In acest apartament din New York s-au ales cu buna stiinta culori inchise, dar calde. Apartamentul este luminos, iar prin ferestrele mari este inundat de lumina.

Podelele inchise la culoare au fost lacuite, iar lemnul este elementul principal de decor. S-a folosit lemn natural, iar unele piese de mobilier au un aer cautat rustic si vechi.

Ceea ce este de admirat in acest apartament cu multa caramida si lemn este faptul ca fiecare obiect se afla exact la locul potrivit, nimic nu este in plus, nimic nu este inutil, nimic nu este exagerat si nimic prea mult.

Caramida si lemn (5)Citeste si: Casa in culori si materiale naturale

Peretii fara caramida sunt albi si luminosi, iar canapeaua alba, da viata peretelui de caramida. Bucataria rustica este dotata cu toate cele necesare desi fiecare piesa de mobilier a fost facuta la comanda si are un aer vintage.

Citeste si: Casa unui designer

Obiecte de inox, de la vase din bucatarie, pana la abajurul lampilor, contrasteaza cu decorul aparent sumbu si dau o nota moderna acestui apartament din New York. Posterele – in alb si negru, umbresc peretii.

Dormitorul este amenajat intr-un plan suspendat, unica incapare a apartamentului fiind si foarte mare si foarte inalta.

Sursa: 79ideas

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply