Decorațiuni și aranjamente de Crăciun, cu parfum de demult

0

Crăciunul are parcă mai mult farmec atunci când este întâmpinat într-un cadru tradițional, ce ne amintește de sărbătorile copilăriei noastre, petrecute la bunici, cu mirosul inconfundabil de cozonac și vin fiert cu scorțișoară.

Decorează masa cu Ilex!

Este o plantă reprezentativă pentru Crăciun, datorită bobițelor sale roșii. Iar dacă ai o veselă și un set de șervete asortate cromatic, atunci vei petrece în armonie. În imagine regăsim: farfurie pentru desert – 87 lei, ceșcuțe de espresso și cappuccino, cu farfurioare – 92 lei, respectiv 115 lei, cană – 82 lei. Toate sunt din porțelan Rosenthal Hutschenreuther.

decorațiuni și aranjamente de Crăciun, crengi de Ilex

Luna cadourilor
Crăciunul nu este Crăciun fără cadouri. Haideți să le folosim și în scop decorativ și să înfrumusețăm masa de Crăciun cu una-două cutiuțe ce ascund cadouri ambalate cu originalitate. Rămânând la capitolul decorațiuni, o piesă cu tematică specifică s-ar potrivi de minune. Sfera cu efect de zăpadă din imagine este din porțelan și cristal Rosenthal Hutschenreuther, colecția Silent Night, și costă 229 lei.

decorațiuni și aranjamente de Crăciun, impachetare cadouri

Secretul unei seri perfecte
De multe ori, o ciocolată caldă, un vin fiert sau un ceai fierbinte, acompaniate de niște savuroși biscuiți de casă, reprezintă rețeta perfectă pentru o seară relaxantă de Crăciun. Iar când paharele sunt din cristal Rosenthal Hutschenreuther, atunci răsfățul este și mai mare. Setul de două pahare pentru latte macchiato și ceai costă 91 lei, iar cel pentru vin, 137 lei.

decorațiuni și aranjamente de Crăciun, pahare din cristal

Mesaje sfinte
Într-un astfel de cadru tradițional se încadrează perfect un obiect decorativ ce face trimitere la semnificația religioasă a Crăciunului: nașterea lui Isus. Piesa de mai sus este o cutie muzicală din porțelan Rosenthal Hutschenreuther, aparține colecției Silent Night și costă 685 lei.

decorațiuni și aranjamente de Crăciun, cutie muzicala

Toate produsele se pot achiziționa de la magazinul My House.

Foto: My House

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 12/2016.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply