Decoratiuni pentru masa de Paste

0

Decoratiuni pentru masa de PasteAm adunat cateva idei pentru decoratiuni pentru masa de Paste. Toate acestea se realizeaza usor, sunt foarte frumose si-ti vor bucura sufletul  si colora zilele de Paste.

In lista cu decoratiuni pentru masa de paste esentiale sunt florile. Poti sa folosesti flori de sezon, iar dintre acestea cele mai bune alegeri sunt narcisele, care prin galbenul lor intens dau un aer vesel pentru masa ta.

Exista si cateva culori potrivite pentru decoratiuni pentru masa de Paste: verdele si rozul, combinate cu galben si alb sunt cele mai bune alegeri. Nu lipseste nici portocaliul. La toate acestea se adauga figurine care simbolizeaza momentul special al Sarbatorii Pascale.

Iata cateva idei simple pentru decoratiuni pentru masa de Paste.

Crinii sunt considerati o floare regala, dar si floarea divinitatii. Simbolizeaza puritatea si  credinta crestina. Un buchet mare de flori de crin sunt cea mai simpla solutie pentru decoratiuni pentru masa de Paste.

Poti face un pas mai departe si, folosind un spray cu vopsea argintie sau aurie. Pulverizeaza culoare pe flori, lasa-le sa se usuce si aseaza-le impreuna cu cele naturale, albe. Efectul este garantat.

Poti colora doar frunzele crinilor sau poti  adauga in buchet frunze vopsite in auriu. Este o combinatie cu totul speciala.

Citeste si: Impodobeste casa pentru Paste

Comentarii Facebook

comentarii

1 2 3 4 5

Leave A Reply