Decoratiuni inspirate pentru Craciun colorat

0

Ideea este deseori mai valoroasă decat execuția, iar aceasta idee pentru decorațiuni inspirate pentru Crăciun colorat nu este doar extrem de frumosă și simpatică, dar este și foarte ușor de realizat.

Acest gen de decorațiuni inspirate pentru Crăciun le poți face mai ales daca ai, prin casă, câțiva saci cu jucării de la copiii tăi. Este vremea să îi întorci cu fundul în sus și să cauți elementele care te vor ajuta să realizezi aceste decorațiuni inspirate pentru Crăciun.

Citeste si: Brazi de Craciun in ghiveci. Ghid practic

Caută jucării mici, piese care să aibă sau nu legătură cu sărbătorile de iarnă și dulceața Crăciunului. Trebuie curățate, reparate dacă este cazul, lipide și readuse la viață. Apoi trebuie să găsești locul potrivit pentru realizarea acestui ansamblu. Poate să fie ușa de la intrare, poate să fie un perete din casă sau poate să fie fie o bucată de carton, îmbrăcat eventual în pânză sau vopsit, pe care mai apoi îl poți așeza oriunde vrei în casă.

Citeste si: Craciun de poveste pentru copilul din tine (Galerie foto)

Aranjează ansamblul folosind jucării. Spațiile care nu se pot umple sau detaliile pe care le vrei și nu le ai, le poți face folosind desenele extrem de inspirate de pe hârtiile de ambalaje pentru cadouri. Alege-le pe acelea care au desene frumoase, clare, nu simbolice. Decupează apoi lipește pe bucăți de carton. Taie și finisează, apoi completează piesele lipsă din puzzelul tău.

Citeste si: Decoratiuni din pasla colorata pentru Craciun

Ca să realizezi aceste decorațiuni inspirate pentru Crăciun ai nevoie de puțină îndemânare, dar esențială este imaginația de a vedea în jucăriile vechi și în desenele de pe hârtiile de pe ambalaje viitoarea ”operă”. Adaugă globuri și păstrează un element de bază (steluțele și pachetele de cadouri în modelul nostru), pentru a da unitate și eleganță.

Două sfaturi în plus. Pentru reușita ta în realizarea acestor decorațiuni inspirate pentru Crăciun folosește și imaginile pe care le poți gasi pe net. Copiază-le, printează-le, decupează și lipește. Poți să realizezi, după modelul și ideea noastră, un brad, dar poți face și o stea, ghirlande sau orice alte imagini care fac parte din spiritul Sărbătorilor de iarnă.

Sursa foto: ©Jeanette_Dietl-Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply