Decoratiuni Feng Shui. Cateva detalii

0

decorațiuni feng shui (5)Feng Shui înseamnă combinația perfectă între apa și vânt și este o formă veche artă chinezească, care are la bază principiul armoniei și echilibrului, perfect expus și materializat în cele cateva decorațiuni Feng Shui tradiționale. Despre aceste decorațiuni Feng Shui se spune că sunt o sursă de energie pozitivă și că sporesc sănătatea  mentală și fizică.

Citeste si: Secrete Feng Shui pentru o casa pozitiva

Mai mult există spcialiști în această veche artă a decorațiunilor, care spun că toate aceste decorațiuni Feng Shui pot să fie de ajutor în viață de cuplu, îmbunătățesc relațiile între membri unei familii și le sporește creativitatea, norocul și eficiența.

Toate aceste decorațiuni Feng Shui au în spate legende și semnificații care vin din negura vremurilor. Faptul că au rezistat până în prezent ar putea să fie dovada că ceva-ceva se întâmplă și că legendele despre aceste decorațiuni Feng Shui nu sunt doar povești.

Iată câteva din cele mai populare decorațiuni Feng Shui.

Bambusul este o plantă decorativă care se potrivește oricărui interior. În artă tradițională chinezească, semnifica libertatea spiritului și deschiderea către nou, frumos și elegant.

Citeste si: Dormitorul tau este Feng Shui?

Fântână Feng Shui este aranjamentul potrivit atât pentru interior, cât și pentru exterior. Așează într-un vas cu apa mici clopoței. De fiecare data când vei trece pe lângă aranjamentul tău, sunetul lor relaxant îți va readuce zâmbetul pe buze. Fântână Feng Shui este un semn al sănătății și prosperității în orice casă.

decorațiuni feng shui (1)Lumânările parfumate roșii semnifica aducerea energiei focului în căminul tău. Este un simbol al longevității și energiei vii, cu efecte revigorante asupra psihicului.

Fotografiile sunt foarte importante în artă Feng Shui și sunt printre cele mai populare decorațiuni Feng Shui. Ele se poziționează în partea de sud-vest a camerei și sunt un semn al stabilității, familiei și armoniei în cuplu.

Tehnicile de aromotearapie activează simțurile și alungă tensiunile și pot intra și ele în lista de decorațiuni Feng Shui. Aromele de levănțica, așezate în baie și dormitor, armonizează punctele vitale de liniște ale fiecărei locuințe.

Citeste si: Amenajarea casei folosind principii de Feng Shui traditional

decorațiuni feng shui (6)Oglindă este elementul frumuseții în fiecare cameră. Terapeuții consideră că este un accesoriu vital pentru redarea încrederii personale. Se recomanda o oglindă ovală care poate fi așezată oriunde în cameră, mai puțin în față ușii sau în dormitor.

Peștele ca simbol în decorațiunile Feng Shui reprezintă norocul.  Ideal ar fi că acest peste să fie prezent în apropierea intrării principale sau pe masă din cameră de zi. Peștii vii sau din porțelan, rășină, bronz sau orice alt material sunt extrem de benefici; ei simbolizează bogăția și prosperitatea.

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

Broaștele care aduc noroc sunt un al simbol popular îmseria de decorațiuni Feng Shui. Brosca de argint sau broasca care sta pe monede de aur trebuie se afle imediat lângă ușă principală, pentru a semnifica sosirea bogăției în casă. Reprezentarea broaștei nu trebuie pusă neapărat la vedere, ci undeva lângă un ghiveci cu plante, că să nu iasă în evidența prea mult. Dacă ușă principală se află în sectorul de vest sau de nord-vest al casei, acest simbol este considerat și mai norocos.

Citeste si: Rosu, culoarea de baza in Feng Shui

Un alt simbol popular pe lista cu decorațiuni Feng Shui este unicornul, care este considerat o creatură fantastică de bun augur. Simbolizează longevitate, măreție, bucurie, urmași iluștri și înțelepciune.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply