Decor de toamna pentru casa. Idei si parfumuri

0

Decor de toamna pentru casa (6)Este o bună idee de a aduce toamna în casă, iar soluţia sta în adaptarea ambianţei prin decor de toamnă pentru casă. Nu este complicat, nu este foarte dificil, totul depinde de imaginaţia şi stilul tău de viaţă şi de preocuparile tale. Elementele pentru decor de toamnă pentru casă sunt la îndemâna ta, le găseşti la o simpla plimbare în parc sau la o ieşire de week-end din oraş.

Dacă te tentează ideea de a avea decor de toamnă pentru casă, dacă îţi surâde ideea parfumului de toamnă, atunci ia în seamă cele câteva sfaturi.

Decor de toamna pentru casa (1)Pentru decor de toamnă pentru casă ai toate resursele toamnei: frunze multicolore, flori și fructe proaspete sau uscate, dovleci, nuci, conuri de brad, spice. Pentru că armonia să fie desăvârșită în casă ta, trebuie să respecți o mică regulă: folosește o singură nuanța dominantă care să se regăsească peste tot și să se asorteze cu cele care deja există în casă.

Foloseşte culorile toamnei în camerele neutre. Arămiul cremul, portocaliul, verdele-oliv, auriuul metalic, vernilul sau nuanţele tari de bordo sunt culorile potrivite pentru casă. Dacă le combini cu ornamente inspirate din natură, simplu de realizat, culorile vor creea un decor d etoamnă pentru casă.

Pune huse noi pe canapele şi fotoli, gaseşte o lenjerie de pat în tonuri calde pentru dormitor. Dacă nu găsești huse potrivite sau nu folosești huse, poți alege o cuvertură moale în aceleași culori. Cele mai practice huse pentru perne sunt cele în dungi sau carouri, cu imprimeuri de frunze și finisaje aurii. Nu te opri să foloseşti ciucuri şi panglici. Le poți  face tu!

Decor de toamna pentru casa (5)Citeste si: Cum isi decoreaza casa fiecare zodie

Înlocuieşte perdelele.  Dacă ai deja perdele și draperii în culori neutre (ivory, bej, auriu, maro), le poți accesoriza cu două eșarfe răsucite pe galerie, prinse cu cârligele perdelei. În cazul în care alegi să-ți achiziționezi perdele și draperii noi, alege nuanțe de roșu aprins, galben sau roșcat-ruginiu. Aceste culori vor filtra lumina naturală și vor conferi o senzație plăcută și un plus de confort casei tale.

Citeste si: Dă culoare pământului din gradină!

Decor de toamna pentru casa (4)Așează pe masă accesorii cu motive de toamnă, cum ar fi un bol cu nuci și conuri de brad, castane şi mere. Crenguțele de măceș şi cătină sunt foarte decorative şi rezistă multă vreme.

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

Nu uita că unul din elementele esenţiale pe care trebuie să le includă un decor de toamnă pentru casă este aroma casei tale, parfumul ei personal. Aroma casei, poate da personalitate casei în egală măsură cu decorul. Scorţişoara, vanilia, aroma de dovleac sunt specifice toamnei. Nu uitra aroma amaruie a tufănelelor. Aroma de trandafiri şi cea de lămâie sunt şi ele mirosuri preţioase pentru casă care dau valoare unui decor d etoamnă pentru casă.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply