Decor de Craciun de poveste

0

Decor de Craciun de poveste – Compune un decor de Craciun ca un decupaj dintr-un basm al copilăriei. Poveștile frumoase din cărți se continuă în realitate, în serile din decembrie, spre deliciul celor mici și mari. E ușor să recreezi acasă o atmosferă tihnită și magică desprinsă parcă din basme.  Mai ales că nu ai nevoie de intervenții sofisticate, ci doar de amintiri din lumea copilăriei. Dacă ești nedumerit cum ai putea face asta, ține cont de sugestiile de mai jos.

Citeste si Lumini decorative de Craciun


1. ROZ DELICAT. 
Alege această prezentare în dungi fine în locul clasicului roșu intens și unitar. Va fi mai luminoasă, mai caldă și mai odihnitoare. Masa este acoperită cu față de masă Nora, din bumbac.

Fata de masă Nora, din bumbac. Foto: Greengate
Fata de masă Nora, din bumbac. Foto: Greengate

2.LUMÂNĂRI FESTIVE. Astfel de obiecte nu trebuie să lipsească din decorul de Crăciun. Adaugă-le conuri și crengi de brad pentru a întregi atmosfera autentică. Lumânarea decorativă bleu face parte din colecția Nordic.

Lumânare decorativă bleu  din colecția Nordic. Foto: Greengate
Lumânare decorativă bleu din colecția Nordic. Foto: Greengate

3.DECORUL E MAI ANIMAT … dacă nu omiți să adaugi figurine cu personaje „de sezon“: cerbi, reni etc. Sunt mult mai subtile decât decorațiunile cu Moș Crăciun sau cu personaje din anturajul său.

Decor de Craciun
Decorațiuni cu reni. Foto: Greengate

Citeste si De Crăciun descoperă aerul diafan al unei case din Provence

4.SERVIREA VA FI UNA DE GALĂ – Pentru aceasta, pregătește din timp seturile festive dedicate acestui moment. Etalează tot ce ai mai rafinat și mai delicat pentru momentul mult așteptat. Dacă mai ai nevoie de completări, alege bolul de supă Stephanie sau setul de tacâmuri stilate.

Bolul de supă Stephanie și setul de tacâmuri stilate. Foto: Greengate
Bolul de supă Stephanie și setul de tacâmuri stilate. Foto: Greengate

5.DECORATIVE PE MASĂ, ATRĂGĂTOARE ÎN VITRINĂ – Etalează toată recuzita festivă într-un dulap cochet cu geamuri din sticlă mari. Vei spori suspansul din preajma momentelor mult așteptate. Nu uita de „jocurile” de lumini! Poți întreține atmosfera misterioasă cu mai multe lumânări, cum ar fi lumânarea decorativă roșie, cu încrustații fine, înălțimea de 12 cm și preț de 62 lei, sau cea atipică, în formă de căluț-balansoar – înălțimea de 20 cm.

Lumânare decorativă roșie, cu încrustații fine, lumânare în formă 
de căluț-balansoar. Foto: Greengate
Lumânare decorativă roșie, cu încrustații fine, lumânare în formă 
de căluț-balansoar. Foto: Greengate

Citeste si Duetul alb-roșu, în interpretare romantică

*Produsele aparțin brandului Greengate și sunt disponibile pe designandafter.ro.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 12/2016.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply