De ce sa alegi sa cumperi un apartament intr-un complex rezidential din Pantelimon?

0

Numarul locuintelor noi este pe zi ce trece mai mare, asa ca tinerii se decid greu asupra alegerii unei locuinte. De asemenea, este bine de remarcat ca ofertele locuintelor in blocurile vechi sunt la fel de generoase, avantajul celor din urma fiind acela al situarii in oras, iar preturile sunt unele competitive.

Cu toate acestea, achizitia unei locuinte reprezinta un aspect ce trebuie sa fie bine analizat de cei ce doresc sa cumpere, din toate punctele de vedere, fiind o alegere de-o viata.

Pentru cei mai multi pretul reprezinta cel mai important criteriu, insa analiza ar trebui sa fie mult mai atent facuta, chiar si un mic amanunt, precum locul de parcare reusind sa contrabalanseze totul si sa incline balanta catre alegerea unei locuinte situate intr-un bloc nou.

De cele mai multe ori ansamblurile rezidentiale sunt asezate la periferie, asa ca rar se intampla sa intalnesti foarte aproape de centru locuinte noi. Insa, acest lucru nu este intotdeauna imposibil, astfel ca vei putea alege apartamente noi in Pantelimon, oferta fiind foarte atragatoare pentru cei ce doresc sa cumpere.

Iata de ce sa alegi sa cumperi un apartament intr-un complex rezidential din Pantelimon:

  1. Apropierea de centru

Cartierul Pantelimon se bucura astazi de o buna reputatie, fiind situat destul de aproape de centru. Acest lucru determina numeroase avantaje pentru cei ce doresc sa se mute intr-o zona linistita si mai ales sa poata ajunge destul de repede in zona centrala a orasului. De asemenea, numarul mijloacelor de transport in comun este destul de mare, astfel ca deplasarea de la si catre serviciu se va face cu multa usurinta.

  1. Infrastructura zonala

Cartierul Pantelimon dispune de o serie intreaga de facilitati. Am putea mentiona ca in aceasta zona poti beneficia de scoli numeroase, gradinite, piata, supermarketuri, dar si de numeroase cabinete medicale si chiar spitale de urgenta. Unul dintre criteriile hotaratoare ale alegerii unei locuinte este acela al apropierii de scoala si de gradinita, astfel ca in zona vei putea beneficia de astfel de facilitati.

  1. Confort sporit

Nuscocitta este unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidentiale din Bucuresti, ce ofera conditii maxime de confort. Pe de o parte trebuie sa remarcam ca apartamentele sunt foarte incapatoare, iar finisajele camerelor sunt impecabile. Comparativ cu blocurile vechi, locuintele noi se bucura de o mai buna compartimentare a spatiului, iar materialele folosite pentru constructia blocului sunt de cea mai buna calitate. De asemenea, blocurile situate intr-un ansamblu rezidential nou sunt bine izolate, iar apartamentele beneficiaza de centrala proprie.

  1. Loc de parcare

Gasirea unui loc de parcare in Bucuresti ar putea fi considerata cea mai mare aventura in orice moment al zilei. De aceea, pentru a fi siguri ca odata ajunsi acasa veti avea unde anume sa parcati masina ar fi bine sa va indreptati atentia asupra unui apartament situat intr-un ansamblu rezidential nou, beneficiind astfel de posibilitatea de a cumpara locul de parcare. Acest lucru nu poate fi considerat decat un mare avantaj, astfel ca cei mai multi iau in calcul o astfel de optiune la alegerea apartamentului.

  1. Spatii verzi si locuri de joaca

Este foarte important ca in apropierea blocului sa se afle un loc de joaca pentru copii sau un spatiu verde. Aceste aspecte sunt valoroase mai ales atunci cand urmeaza sa iti intemeiezi o familie cu copii. Cele mai multe locuinte noi beneficiaza de locuri de joaca situate chiar in interiorul complexului, avantajele fiind numeroase. Vei putea iesi cu copilul la joaca fara a mai parcurge cateva strazi pentru a ajunge la tobogane sau leagane.

Sursa:Agentia Digital Workforce
Sursa foto: pixabay.com

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply