De ce este griul o culoare perfecta

0

Din capul locului trebuie spus ca nu exista o culoare perfecta. O culoare devine perfecta in functie de amenajarea generala din casa. Nu exista o culoare ideala, ci doar o aromonie cromatica care depinde de cateva detalii. Fiecare culoare in parte poate sa fie culoarea perfecta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti regulile de amenajare, sa domini aceste reguli prin detalii personale, sa gasesti formula optima de echilibru intre culoarea dominanta din camera si lumina naturala din camera si sa combini cu inspiratie, stil si personalitate culoarea dominanta cu tonuri secundare si culori de accent.

www.suppanundsuppan.at Aufsatzschrank und Bu¦łcherregal Vivi

Luand in calcul aceste reguli, despre care mai vorbim, iata amanuntele concrete care arata de ce este griul o culoare perfecta si de ce poate sa fie o alegere ideala pentru camera de zi, hol si dormitor.

De ce este griul o culoare perfecta? Pentru ca este o culoare care poate lumina chiar si o camera intunecata, si care se poate combina pefect cu tonuri de alb stralucitor, efectul fiind acela al spatiului fluid, deschis, liber, extrem de primitor si foarte personal.

www.arthouse.com Ardita Copper Platinum Wallpaper

Esential pentru a tranforma griul in culoarea perfecta sunt notele personale, care se pot realiza prin detalii. Detaliile sunt mereu mai importante decat generalul si pot influenta stilul unei camere.

www.suppanundsuppan.at Landhaus Bu¦łcherschrank

Griul este o culoare versatila, care are capacitatea de a se asocia perfect cu orice alta nuanta. La prima vedere griul se combina bine cu tonuri vii si calde. Imaginea de mai jos arata cu tonurile perlate de gri se pot asocia extrem d eplacut cu nuante statice si neutre, maroul fiind cel mai bun exemplu al unei combinatii inedite, dar foarte placute si extrem de calde.

Griul intens, sumbru este cea mai buna alegere pentru decorul spatiilor de trece, al celor intermediare, unde mai mult ca in camerele sociale detaliile sunt cele care conteaza. Griul are capacitatea de imprumuta din culorile din jur ceea ce il face perfect pentru hol, care va fi un loc viu si deamatic prin accentele de culoare asociate. Schimband accentele de culoare se schimba si decorul.

pottery barn   eleanor-frameless-mirrors-l

Griul este o culoare perfecta in dormitor. Tonurile stralucitoare, satinate de gri pot da opulenta, intimitate si o stralucire magica camerei.

In baie griul este, din nou o culoare perfecta. Adauga in culoarea folosita un strop de culoare vie, calda sau rece, iar griul nu doar ca va prinde viata, dar va innobila spatiul. Imaginile vorbesc de la sine.

Sursa foto:suppanundsuppan.at / arthouse.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply