Cutiuţă floare din tuburi de carton

0
cutie
Alina Dutu
Alina Duţu, Bucureşti
Dragă redacţie,
Vreau să ofer cititorilor o idee despre cum putem recicla creativ tuburile de carton rămase de la şerveţele de bucătărie sau hârtia igienică. Putem chiar să facem un cadou drăguţ.
Eu am confecţionat o cutiuţă care poate fi utilizată pentru a adăposti bijuterii sau alte lucruri mărunte „de-ale fetelor”. Pentru cutie am folosit patru tuburi tăiate pe jumătate pe care le-am lipit pe un carton mai gros, după ce le-am lipit şi între ele. Cartonul serveşte drept fundul cutiei în formă de floare cu şase petale şi aşa va fi şi el tăiat. Capacul este din semicercuri din tuburi, lipite şi ele pe un alt carton, unul în continuarea celuilalt.
Alina Dutu
Alina Dutu
Dacă îmbrăcăm această cutiuţă într-un autocolant simpatic sau cu diverse motive, cred că este un cadou drăguţ fără a avea o ocazie specială. De mare efect poate fi vopsirea cu şabloane, lipirea de elemente din natură (frunze, flori, seminţe) sau decorarea prin tehnica şerveţelului.
Sper ca fotografiile să vă ajute să înţelegeţi mai bine cum să procedaţi şi să vă şi placă acest mic proiect. Forma aparte a cutiei o recomandă şi pentru cadouri mai pretenţioase. În funcţie de imprimeul ales pentru decorarea exteriorului, este potrivită pentru orice prilej îţi vine în minte.
O toamnă frumoasă şi multă sănătate!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply