Cutiuţa cu amintiri dragi sufletului meu

0
Stefana Ursu
Stefana Ursu
Ştefana Ursu, com. Horia, jud. Neamţ
Dragi cititori,
Vă prezint cutiuţa reciclată în care păstrez lucruri scumpe sufletului meu.
Cu toţii auzim vorbindu-se despre importanţa reciclării, care poate ajuta considerabil mediul înconjurător, prin faptul că s-ar diminua cantităţile de gunoaie depozitate şi s-ar reduce poluarea. Totodată, ar avea şi un efect benefic asupra buzunarului nostru, un obiect din materiale reciclate fiind considerabil mai ieftin şi în plus unic.
Am citit de multe ori în revista Practic Idei articole despre cum aţi confecţionat cutii cu diverse întrebuinţări. Aşadar, când am văzut cutia goală rămasă de la un sortiment de brânză, am zis că merită să nu o arunc şi să încerc să îi găsesc o întrebuinţare.
Mai întâi am scos cât de mult am putut din cartonul imprimat. Pentru a nu fi prea subţire cartonul rămas, am tapetat cutiuţa cu hârtie albă pe care am lipit-o cu adeziv special pentru tehnica decoupage şi cu aracet. După uscarea aracetului, am pictat cutia folosind culori acrilice. Pe partea de jos a cutiei am lipit o foaie albă pentru a acoperi scrisul rămas de la ambalajul iniţial. Am decorat cutia cu două flori din carton de culori şi mărimi diferite, asortate fondului ales. În cutie îmi păstrez acum flori presate, care sunt şi frumoase, dar constituie, în acelaşi timp, amintiri dragi mie.
Aşadar refolosiţi materialele cât mai mult!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply