Cursuri de bricolaj pentru pasionati

0

Cursurile de bricolaj organizate de Bosch si Praktiker te vor invata sa iti folosesti creativitatea pentru a transforma orice obiect banal si chiar sa reconditionezi piese vechi de mobilier.

In fiecare sambata a lunii septembrie, intre 10.00 – 14.00 in magazinele Praktiker din Romanina vor avea loc cursurile de bricolaj “Ai Dremel, ai multe idei noi”

Despre cursuri
Specialistii Dremel au creat un program special de cursuri, care au diverse stadii de dificultate si se adreseaza tuturor clientilor Praktiker – copiilor, femeilor si barbatilor -indiferent de varsta si talent la bricolat.

Astfel, printre proiectele realizate vor fi rame foto, crearea unui platou pentru fructe, taierea faiantei sau a unor tevi de cupru si PVC.

Despre uneltele folosite
“Uneltele Dremel sunt mici, dar sunt puternice, fiind folosite de profesionisti. Cu Dremel se poate realiza o paleta variata de aplicatii, de la personalizarea calculatorului, la repararea caroseriei masinii, bijuterii, decorarea de lumanari, rame foto, pahare sau oglinzi. Pentru cursurile de sambata, am ales proiecte care sa includa aplicatii de baza si sa acopere cat mai mult din activitatile de bricolaj care ar putea fi de interes pentru clientii Praktiker” au declarat reprezentantii Bosch.

Promotie
Mai mult, clientii Praktiker care cumpara orice unealta Dremel in luna septembrie mai au parte de o alta surpriza de la Bosch, primind cadou o pereche de ochelari de soare cu protectie Uvex, iar daca achizitioneaza o unealta Dremel in timpul demonstratiilor, primesc pe loc un joc Lego 3 in 1 cadou.


Sursa: PR
Foto: Bosch

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply