Curcubeu pentru a înveseli locuinţa

0
paperyandcakery
paperyandcakery
Dragi cititori,
Culorile ne înveselesc casa şi viaţa. S-a dus vremea bejului, cremului şi a albului în camerele noastre; acum se poartă culorile îndrăzneţe, atât la vopsirea pereţilor, cât şi la accesoriile şi decoraţiunile folosite. Şi nu este nimic mai vesel decât un curcubeu ici şi colo. Mai jos, câteva idei de a folosi culorile pentru orice colţ de locuinţă.

  1. Vaze pentru flori. Cel mai simplu de realizat, fără efecte permanente, deoarece este nevoie doar de colorant alimentar în culori diverse şi pahare sau vaze simple, transparente, fără model. Adăugaţi puţin colorant în apa din vază şi, aliniate la fereastră, acestea devin o operă de artă în sine.
  2. Tenişi-curcubeu. Aveţi nevoie doar de tenişi de pânză albă, markere tip Sharpie, spirt. Coloraţi tenişii cu markerele, apoi frecaţi cu spirt. Acest lucru întinde culorile, care se întrepătrund, creând un efect de culori de apă.
    www.pixabay.com
    www.pixabay.com
  3. Roţi şi rotiţe. Indiferent de dimensiunea şi tipul lor, roţile sunt elemente decorative în orice decor modern. Dacă aveţi roţi rămase de la biciclete vechi, maşinuţele copiilor sau rolele acestora, pictate în culorile curcubeului devin adevărate opere de artă într-un spaţiu încăpător.
  4. Dovleci pictaţi. Pentru că tot este anotimpul lor, iată o modalitate de a avea dovleci curcubeu în bucătăria sau grădina voastră. Folosiţi culori cerate, care se pun pe dovleac, lângă codiţa acestuia, apoi cu un uscător de păr de putere mare, topiţi creioanele cerate peste dovleac. Este indicat să folosiţi dovleci albi, deoarece culorile arată mai bine pe coaja acestora.

Mult succes!
Text: Cătălina Vieru
Foto: www.pixabay.com şi paperyandcakery

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply