Cum să te relaxezi în vacanța de Crăciun? Cât de mult contează să ai o baie modernă?

0

Majoritatea oamenilor așteaptă vacanța de Craciun cu extrem de multă nerăbdare. Pentru mulți este o ocazie pentru revederea persoanelor dragi, pentru alții este perioada perfectă pentru distracție, în timp ce o mică parte din oameni așteaptă vacanța de Crăciun doar pentru a se relaxa.

Câteva zile în care cada se transformă în spațiu de relaxare, în care cartea de pe noptieră nu stă mai mult de o zi până să fie înlocuită și în care toți mușchii sunt leneși, în tandem, sunt mai mult decât bine venite.

Vom vorbi astăzi despre baie și despre modul în care poate să ofere relaxare de Crăciun, in condițiile în care livingul și bucătăria sunt mult prea supuse atenției în această perioadă. Baia poate să fie acel colț de rai care să ofere momente de intimitate, fără a solicita prea multe.

În principiu, pentru a te bucura din plin de baie ai nevoie de o cadă, de mobilier de baie inspirat și de accesorii cât mai atractive. Partea bună este că piața este extrem de bogată în baterii chiuvetă, lavoar, dulapuri de baie și o mulțime de elemente destinate decorului. Cum te asiguri că achizițiile pe care le faci sunt cele mai bune?

Reguli care îți transformă baia într-un spațiu perfect

  1. Ai grijă la modul în care poziționezi oglinda. Deși nu s-ar spune, este cel mai important element din întreaga baie, deoarece poate să asigure senzația de spațiu și poate să se dovedească foarte funcțională. Pentru confort vizual maxim este indicat să se poziționeze oglinda în spatele unei baterii baie cât mai minimaliste.Dacă se poate opta pentru o oglindă pe tot peretele, cu atât mai bine.
  2. Mobilierul minimalist, cel mai atractiv. Există o mulțime de produse care stau în baie și cu siguranța, acestea nu trebuie să stea la vedere. Chiar și în cazul în care ții toți detergenții, toate deodorantele și toate parfumurile în această încăpere, poți opta pentru un mobilier cât mai simplu și elegant. Există anumite spații, cum ar fi locul de sub chiuvetă sau chiar și locul de sub cadă, care se pot transforma în spații de depozitare.
  3. Culorile gresiei și ale faianței, importanță uriașă. Se mizează din ce în ce mai mult pe alb și gri, în combinație cu culoarea lemnului. Sunt combinații care păstrează baia luminoasă, îi oferă un aspect rustic și în același timp asigură acea doză de modernism. Pe lângă asta, lemnul are capacitatea de a minimaliza din răceala gresiei și a faianței. Poate fi folosit în zone cheie de pe chiuvetă, cadă și evident, de la mobilier.
  4. Regulile feng shui, esențiale pentru confort. Nu este niciun secret în faptul că regulile Feng Shui pot să sporească doza de confort. O baie feng shui amenajată modern, cu lumină, muzică, lumânări și o mulțime de elemente ce denotă relaxare, poate să fie mai mult decât perfectă pentru orice moment în singurătate deplină. Printre regulile Feng Shui de care ar trebui să se țină cont se numără: poziționarea WC-ului în așa fel încât să nu se vadă de afară, păstrarea capacului mereu închis, poziționarea oglinzii în lateral și căutarea unei soluții prin care baia să beneficieze de lumină naturală. De asemenea, spiritul feng shui poate să fie sporit prin uleiuri de baie cât mai plăcut mirositoare. În Ceea ce privește materialele, lemnul, bambusul și piatra naturală sunt mereu apreciate de cei care respectă regulile Feng SHui.

Sursa foto: pixabay.com

Sursa: Agentia Digital Workforce

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply