Cum sa alegi dulapurile metalice potrivite pentru spatiile de depozitare de acasa sau de la birou

0

Dulapuri metalice

Mobilarea si utilarea eficienta a spatiilor de depozitare de la birou sau de acasa contribuie esential la inlesnirea si facilitarea activitatilor de zi cu zi. Cea mai buna varianta, in acest caz, este folosirea dulapurilor metalice corespunzatoare necesitatilor de depozitare.

Aceste piese de mobilier pot acomoda o gama larga de obiecte, de la accesorii de birou si materiale folosite in procese de prelucrare si productie pana la dispozitive, aparate, scule si intrumente diverse.

In plus, dulapurile metalice sunt solutia optima de mobilare a spatiilor interioare si exterioare destinate depozitarii pe care doresti sa le eficientizezi in gospodarie, precum nisele, garajele sau subsolul casei tale.

Atunci cand decizi sa achizitionezi dulapuri metalice pentru utilarea spatiului de lucru de la birou sau de acasa, atunci investitia facuta va fi una pe termen lung, fapt asigurat de durata foarte mare de viata pe care o au aceste piese de mobilier. Durabilitatea tablei din otel de calitate superioara, profilata, rezistenta si tratata cu substante anticorozive sau ignifuge sunt cativa dintre factorii care garanteaza folosirea pe termen foarte lung a unor dulapuri metalice de calitate.

Alegerea modelului potrivit in functie de dimensiuni si caracteristici va contribui decisiv la usurarea activitatilor din cadrul afacerii tale sau de acasa. Astfel, parametrii de functionalitate si compartimentarea specifica iti pot oferi spatiul de care ai nevoie pentru obiectele ce trebuie depozitate, iar diversele tipuri de incuietori si sisteme de inchidere iti pot oferi siguranta necesara si accesul facil la obiectele depozitate. In functie de specificatiile locului in care doresti sa pozitionezi dulapurile metalice, poti alege modele acoperite cu un strat de vopsea ignifuga sau tratate cu substante anticorozive.

Nevoile utilizatorului standard nu vor corespunde niciodata cu necesitatile tale de depozitare, astfel incat nu trebuie sa te multumesti cu un model oarecare, ci trebuie sa gasesti exact acele piese de mobilier care sa iti ofere toate avantajele. In acest sens, in randurile urmatoare vei putea gasi trei modele de dulapuri metalice produse la cel mai ridicat grad de calitate si proiectate pentru cei ce urmaresc eficienta in orice activitate, fie aceasta la locul de munca sau acasa.

  1. DULAP METALIC PENTRU SCULE CU 9 SERTARE P9A, 1040x625x1950 mm, FIRST:

– destinat depozitarii sculelor si uneltelor

– incuietoare cu inchidere in 3 puncte

– sine de sertare pe rulmenti ce asigura o glisare usoara

– sertare cu o capacitate portanta de 75 kg care pot fi extrase 100%

– rafturi din inox cu inaltimea reglabila, fiecare cu o capacitate portanta de 110 kg

– tabla de otel cu o grosime de 0,7 mm

– vopsea ignifuga

  1. DULAP METALIC USI GLISANTE CU 1 RAFT, 1500x450x880 (LxlxH), 40 kg/polita, Italia:

– destinat depozitarii aparatelor, instrumentelor si sculelor

– structura tabla din otel cu grosimi de 0,7 si 0,8 mm

– prevazut cu 1 polita si suporti de reglare a politei din otel zincat

– inchidere cu cilindru (2 chei in dotare)

– vopsea ignifuga

– manere confectionate din material plastic

– greutate suportata 40 kg/raft

– posibilitate pentru suprainaltare

  1. DULAP METALIC CU USI PLIABILE 2 RAFTURI, 120x42x100 cm, CEHA:

– dulap fabricat din tabla sudata cu o grosime de 0,7 mm

– inchidere individuala pentru fiecare usa cu 2 yale separate

– prevazut cu 2 polite

– greutate maxima suportata de polita: 60 kg

– usi ranforsate cu amortizoare pentru zgomot

Atunci cand cauti cel mai bun raport calitate-pret pentru o gama variata de modele de dulapuri metalice pentru afacerea sau casa ta, intra pe OfficeClass.ro, magazinul de birotica si papetarie nr. 1 din Romania!

 

Sursa: Agentia Advertising Iagency

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply