Cum poti sa cresti rapid valoarea unei case

0

Iti vinzi casa? Iata cum poti sa cresti rapid valoarea unei case. Sfaturile sunt valabile indiferent daca este vorba despre o casa sau un apartament si le poti adapta in functiile de conditiile proprietatii pe care ai plan sa o vinzi.

Citeste si: Lumina naturala din casa. Cum o pui in valoare

Iata cele mai bune solutii si cum poti sa cresti rapid valoarea unei case

Curatenie. Curatenie luna, peste tot. Nu uita ferestrele care trebuie sa fie sclipitoare, oglinda din baie si aragazul. Poti sa cresti rapid valoarea unei case cu cateva investitii istete.

Zugraveste in alb tavanul bucatariei, zugraveste proaspat baia si holul. Curatenia implica si gradina sau curtea casei, dar si fatada casei tale. Prima impresia conteaza enorm si te poate ajuta sa cresti rapid valoarea casei tale.

Reparatii. Chiar daca este foarte posibil ca viitorul proprietar sa fie interesat sa faca modificari si imbunatatiri, poti sa cresti rapid valoarea unei case si poti sa gasesti mai repede un cumparator care sa finalizeze tranzactia daca, in ansamblu, casa ta arata bine. Asta implica inclusiv reparatii. De la bateriile din baie, pana la felul in care arata burlanele. Asa ca investeste in reparatii mici pentru a avea beneficii mari.

Citeste si: Cum iti improspatezi casa fara renovare

Detalii de interior. In cursul vizitelor pe care le fac potentialii cumparatori acestia trebuie sa se simta “ca acasa”, din prima clipa.

Indeparteaza si ascunde fotografiile de familie, hainele din cuier, acopera patul din dormitor si lasa pe polita de la baie doar cateva obiecte impersonale. Scoate toate desenele copiilor de pe usa frigiderului si fa ordine perfecta in bucatarie.

Aceste trucuri fac casa mai primitoare pentru un strain. Daca vei lasa impresia unei case in perfecta ordine, aparent nelocuita, sansele sa-ti vinzi locuinta mai repede cresc, dupa cum aceste trucuri te pot ajuta sa cresti rapid valoarea unei case.

Lumina. Cum poti sa cresti rapid valoarea unei case? Da senzatia de spatiu. Omul percepe diferit valorile exacte in metri patrati pe care ii are locuinta si cand evalueaza vizual o incapere. Daca vei lasa impresa de spatiu, iar cifrele concrete vor fi percepute altfel.

Lipeste mobilele de perete, indeparteaza carpetele si lasa parchetul liber,  elimina o parte din decoratiun si lasa lumina sa patranda in casa! Toate aceste trucuri maresc spatiul. Camerele luminate  sunt mai mari decat cele intunecoase.

Aeriseste casa! Aerul rece, proaspat, de asemenea, oferea senzatia de prospetime si confort. Foloseste eventual odorizante, dar alege doar solutiile care miros a curat si proaspat si evita tentele florale.

Citeste si: O casa curata fara efort. Trucuri si idei

Utileaza bucataria. Se spune ca bucataria vinde casa, iar baia in perfecta stare este cea mai buna solutie prin care poti sa cresti valoarea unei case. Personalizata, dotata cu electrocasnice – pe care le poti lasa viitorului proprietar, bucataria iti vinde casa. Anunta ca obiectele din bucatarie sunt bonus. In fapt este o cale foarte buna prin care cresti rapid valoarea unei case.

Baia perfecta. Concentraza-ta cu tot ceea ce inseamna acutalizarea casei pentru vanzare pe imbunatatirile din baie. Sunt esentiale si sportesc cu pana la 5-7% valoarea casei.

Citeste si: Usa casei. Sfaturi, detalii si culori

Acestea sunt cele mai simple si comode cai prin care cresti rapid valoarea unei case.

Sursa foto: pixabay.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply