(P) Cum poți imprima fiecărei încăperi din locuință amprenta unui design în tendințe folosind un singur obiect

0

praktiker_idei_casaCum se schimbă anotimpurile, cum parcă am vrea să aducem un suflu nou locuinței noastre. Vestea bună este că niciodată nu a fost atât de simplu! Concentrându-ți atenția pe transformarea aspectului punctului focal al unei încăperi, poți da senzația că ai avut în vizită, peste vară, un designer de interior. Iată care sunt obiectele care îți pot face casa să se înscrie în tendințe:

  1. Scaunele din bucătărie

Zona de luat masa este punctul central al unei bucătării, așa că am putea începe de aici. În ultimii ani, s-a acordat mai multă atenție unei mese cât mai simple, care se poate transforma instant cu ajutorul accesoriilor, florilor și a șervețelelor într-un adevărat tablou. Din punct de vedere al designului, astfel de scaune pentru bucătărie, pot face cu adevărat diferența dintre o bucătărie banală și una studiată. Scaunele Lunaria, de exemplu, au un design ergonomic, iar picioarele din lemn cu inserții geometrice arată ca opera unui sculptor priceput. Un scaun de calitate, cu un design special este, de departe, cea mai bună investiție ca bucătăria ta să arate fabulos.

  1. Covorul din living

Tot ca o pictură poate să funcționeze și covorul din living. Tot mai mulți oameni optează pentru un parchet de lemn pe care, din spirit practic, nu doresc să-l încarce cu un covor care „adună praf“, chiar dacă știu că din punct de vedere estetic ar schimba total percepția asupra livingului. Pentru designeri, acesta este un argument pueril, ținând cont că pe piața din România există aspiratoare cu funcție de șamponare și curățare a covorului.  Livingul este zona conversației și a interacțiunii sociale, așa că de ce n-ar porni aceasta chiar de la un covor trăsnit, în culori speciale, cu o textură plăcută la atingere, organică? Tot mai mulți designeri abandonează folosirea covorului ca tușă practică și îmbrățișează ideea de covor -punct focal al camerei, iar rezultatele sunt cu adevărat impresionante.

  1. Așternuturile și cuvertura din dormitor

În dormitor trebuie să vorbim despre pat și despre senzații. Nimic nu se compară cu o cufundare la final de zi într-o lenjerie din bumbac egiptean 100%. Din fibrele bumbacului egiptean se obțin așternuturi subțiri și somptuoase în vreme ce sunt extrem de rezistente și durabile. Dacă pielea este satisfăcută, putem trece și la satisfacerea ochilor. O cuvertură de pat bine aleasă poate să transforme complet aspectul dormitorului. Pentru efectul acesta, nu îți vei dori să o alegi într-o culoare care se confundă cu cea a mobilei și a perdelelor, dimpotrivă. Optează pentru o culoare contrastantă, care să-ți pună instant zâmbetul pe buze. Aruncă peste ea câteva perne decorative în care se regăsesc culorile principale din cameră și, voila!, dormitorul tău arată cum nu ți-ai fi închipuit de stilat.

Puțină știință și simț practic și întreaga ta locuință va avea un suflu nou, potrivit momentelor pe care urmează să le trăiești în ea în perioada următoare.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply