Cum îți alegi furnizorii într-un proiect de construcție. 5 sfaturi esențiale

0

casa-noua

Când începi construcția casei tale nu investești doar resurse financiare și timp, ci pui și suflet. Urmează să ridici un cămin, un loc unde familia ta va crește și unde copiii tăi vor avea amintirile cele mai dragi. Tocmai de aceea este extrem de important să începi construcția cu o bază bună și cu materiale de cea mai bună calitate.

Pentru a le găsi, ai nevoie de un furnizor bun, așa că îți vom arăta care sunt criteriile cele mai importante după care trebuie să ghidezi atunci când alegi furnizorii pentru construcția viitoarei tale locuințe.

Verifică prețurile mai multor furnizori și ia în calcul raportul calitate/preț

Nu începe cumpărăturile înainte de o documentare atentă a ofertelor. Ți-ar putea lua ceva vreme să verifici prețurile și materialele oferite de fiecare furnizor, însă merită din plin, pentru că la final vei avea materialele pe care le merită căminul tău și al familiei tale.

Cel mai important aspect după care ar trebui să te ghidezi este raportul calitate/preț. Nu alege cele mai ieftine materiale, pentru că în construcții prețul spune multe despre calitatea produsului. Bănuim că nu ai în plan să construiești mai multe case în decursul vieții, așa că e esențial să faci alegerile cele mai bune pentru acest proiect unic. Poți să-ți faci documentarea de acasă, online. Orice furnizor de materiale de construcții are și un site de prezentare, unde îți poți face o idee despre produse și prețuri.

Gândește-te cât de multe produse poți cumpăra din același loc

Cu cât este mai mare magazinul, cu atât mai bine. Nu cumpăra materiale pentru structură dintr-un magazin, finisajele din alt loc, instalațiile sanitare și termice din altul și tot așa. Găsește un magazin pe care să te poți baza pentru majoritatea lucrurilor de care ai nevoie și care să ți le livreze pe toate odată, pentru ca apoi proiectul tău să intre în linie dreaptă și să nu mai aștepți diverse alte produse necesare.

Arabesque, un furnizor despre care probabil ai mai auzit de zeci de ori până acum, este un exemplu concludent. Poți găsi în magazinele și pe site-ul acestui furnizor absolut toate produsele de care ai putea avea nevoie – de la primul sac de ciment și pâna la ultima plăcuță de gresie pe care o montezi în casă.

casa-constructie

Care furnizor îți pune la dispoziție cea mai simplă soluție

Un alt lucru important în alegerea magazinului cu materialele necesare pentru casa ta este felul în care vor ajunge la tine produsele. Este vorba despre materiale voluminoase și grele pe care nu ai putea să le transporți tu cu un autoturism. Intersează-te în ceea ce privește transportul până la șantier și alege un furnizor care să îți aducă materialele în locul în care ai nevoie de ele.

Reputația furnizorului este un factor important

Când trebuie să alegi magazinul care îți va furniza materialele pentru construcția casei, alege unul cu un nume cunoscut în domeniu. Optează pentru un nume mare, care există de mai mulți ani pe piață. Ce dovadă mai bună a calității poate exista în afară de menținerea pe piață vreme îndelungată? O firmă mare știe exact cum să trateze fiecare client și știe să-i ofere sfaturi în cazul în care este nevoie de ele.

Serviciile adiționale ți-ar putea fi de mare ajutor

Unele dintre magazinele care furnizează materiale de construcție oferă și alte servicii, care ți-ar putea fi de mare ajutor. Există unele magazine de unde poți lua materialele pentru mobilier – PAL, MDF, blaturi de bucătărie. Mai mult, în unele magazine poți opta pentru bucăți de pal tăiate după dimensiunile dorite de tine, în cazul în care ai în plan să-ți realizezi singur obiectele de mobilier.

constructie-casa

Sursa foto: Jeff Whyte / Shutterstock, Shutterstock   

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply