Cum decorezi cu roz. Patru sfaturi esentiale

0

Dacă te gândești să decorezi cu roz, dovedești îndrazneală și stil pentru că această culoare este extrem de elegantă, plăcută și foarte versatilă în casă. Dacă faci parte dintre cei care cred ca a decora cu roz este ceva ce se potrivește doar pentru camera unei prințese, află că nu este deloc așa. Folosește aceste sfaturi esențiale și îndraznește să decorezi cu roz.

?????????????????????????????????????????????????????

Citeste si: Stilul personal. Amenajari pe gustul tau

Combină cu alte culori. Atunci când decorezi cu roz, poți folosi și alte culori în aceeași încăpere. Dacă camera nu beneficiază d eprea multă lumină naturală, foloseste roz împreuna cu alte culori luminoase. Rozul se combină foarte bine cu galben, portocaliu și chiar cu tonuri dulci de roșu. Rozul merge foarte bine cu gri, cu albastru și se poate combina cu alte tonuri florale de la verde deschis până la alb.

Folosește roz în tipare geometrice. Rozul poate fi o culoare puternică binevenită pentru camerele întunecate și mici, dar se poate adpta în funcție de modul în care o folosești și în camere luminoase, unde trebuie combinată cu nuanțe mai închise și grele. Ideal rozul se pretează pentru tipare geometrice: pătrate, cercuri, dreptunghiuri, care se vor integra foarte bine în decorul camerei.

Citeste si: Stilul frantuzesc

Găsește armonia. Rozul este o culoare care se amesteca bine cu toate celelalte culori. Tot ceea ce își trebuie este imaginație și puțină îndrăzneală. Experimentează cu diferite nuanțe, tonuri și luminozități pentru a găsi combinatia perfecta care creează armonie. Adaugă nuanțe de gri, roșu sau chiar albastru pentru a calma nuanta de roz sau adaugă o nuanta mai deosebită care sa scoata in evidenta culoarea roz. De exemplu mov.

Citeste si: Cum decorezi cu galben

Dacă îți place culoarea și dacă vrei să decorezi cu roz trebuie spus că această culoare se potrivește pentru orice cameră, fără limite. stilul personal și abilitatea de a îmbina culorile este ceea ce face diferența. Rozul este ideal pentru un decor sofisticat. Rozul pal sau rozul trandafir este ideal pentru dormitor. Pentru a da un aer de “casa la țară”, folosește tonuri mate. Utilizat în camera de zi și în bucătarie, rozul se combina foarte bine cu galben, alb și crem. Pentru un decor mai sofisticat, poate fi combinat cu violet sau gri.

Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply