Cum amenajezi o terasă la munte?

0

Tot ce îți rămâne de făcut vara este să aduci confortul de la interior afară, pentru a putea petrece cât mai multe clipe de relaxare în mijlocul naturii, acompaniat de trilurile încântătoare ale păsărilor. Așadar, mobilierul confortabil trebuie adus în prim-plan atunci când vrei să amenajezi o terasă la munte, subiectul articolului nostru.

terasă la munte

Majoritatea pieselor de exterior aparțin brandului Ethimo. Acestea fac parte din colecția Allaperto Mountain, iar designul este semnat de Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Mai multe informații, pe www.ethimo.com.

Fie că vorbim de o simplă canapea sau de un fotoliu, fie că avem suficient spațiu pentru o întreagă zonă de relaxare, care să includă și un baldachin, totul se reduce la un singur cuvânt: confort. Alege modele care să te țină ca în puf, dar nu omite un aspect: este obligatoriu să fie special concepute pentru exterior, pentru a rezista umidității și razelor UV. Astfel, nu va trebui să pui piesele de mobilier la adăpost de fiecare dată când vremea este nefavorabilă. Accesorizează canapeaua/fotoliile cu pleduri și cu multe perne decorative, pentru a spori confortul și a da intimitate spațiului. Ca să fii în ton cu zona de munte, adu în cadru un coș cu lemne pentru foc.

terasă la munte Ethimo

Pentru a asigura armonia amenajării, este important să alegi piesele de mobilier în consonanță cromatică cu finisajele. În cazul de față, acestea au fost asortate gresiei porțelanate cu care a fost placată pardoseala.

 

Foto: Ethimo

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 7/2018

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply