Culori in living. Combinatii ideale

0

Jocul de culori in living pot sa rezolve orice problema, sau aproape orice problema. Livingul trebuie sa respire un aer de intimitate si buna dispozitie, iar asta se poate jucandu-te cu doua elemente esentiale: lumina si culoarea. Documenteaza-te despre cum se alege culoarea peretilor.

Culori in living

Culori in living: alb cu accente fucshia

Proaspete si luminoase cu accente vibrante si piese de depozitare clasice, care arata chic si elegant, la care se adauga un tapet traditional subtil. Accentele de culoare verde si roz, dau un aer estival.

Citeste si: Casa in culori si materiale naturale

Culori in living

 Culori in living: galben si gri

In aceasta camera senzatia sugerata este aceea de echilibru. O aduce simetria mobilierul, a accesoriilor. galbenul si nuantele asociate de galben mustar si galben cald, aduc viata in camera.

Pernele imprastiate pe canapea imprumuta culoare peretelui, dand un aer soficticat.

Citeste si: Indrazneste si foloseste mobila rosie

Culori in living

Culori in living: alb si negru

Combinatiile de nonculori sunt mereu în trend. Dacă optezi pentru ele, ai grija cum armonizezi elementele contrastante: piese de mobilier alb cu piese negre, pe un fundal neutru si natural.

Albul creeaza o atmosfera diafana si poate fi folosit la piese de mobilier mari. Negrul echilibreaza si da greutate decorului.

Citeste si: Apartament in alb si negru

Culori in living

Culori in living: rosu si gri

Rosul sugereaza intimitate, pasiune si insufla energie. Este potrivit ca pata de culoare. Un rosu intens este coplesitor, merge doar in spatii ample bine luminate.

Combinat cu gri se domoleste si impumuta calmul acestuia.

Citeste si: Griul este noul alb

Culori in living

Culori in living: albastru si alb

O atmosfera tonica si prietenoasa este generata mereu de combinatii de culori traditionale.

Albastrul se poate combina cu alb, dar si cu galben si portocaliu. Albastrul are un efect relaxant si calmant si, impreuna cu portocaliul – culoarea lui complementara – induce o atmosfera calda, jucausa.

Citeste si: Tavane colorate. 5 idei deosebite

Sursa: housetohome.co.uk

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply