Combinatii moderne de culori pentru brad

0

Există zeci de combinații de culori pentru brad. Unele sunt considerate moderne, altele clasice. Vorbim și îți dăm câteva idei despre combinațiile moderne de culori pentru brad.

culori pentru brad (2) - Copy

De regulă, dacă vine vorba despre ce culori pentru brad alegi, este greu de spus că unele sunt moderne, altele depășite. După parerea mea există doar combinații clasice (roșu, galben și roșu și verde), și combinații inedite, speciale, provocatoare pe care le poți pune sub eticheta de combinații moderne pentru brad. Iată câteva din aceste combinații de culori pentru brad, aflate pe val, în acest sezon.

culori pentru brad (1) - CopyCitește și: Brazi în două culori

Mov și alb. Dacă ai decorat casă de Crăciun într-un stil retro, sau dacă decorul din casă este unul romantic, această combinație este una mai mult decât inspirată. Ornamentele trebuie să fie făcute din materiale naturale. Combină cele două culori cu argintiul sclipitor care aduce o notă vesela și proaspătă.

Brazii moderni de Crăciun nu mai sunt neapărat verzi și nu mai sunt neapărat și nici unii obișnuiți de plastic. Pot fi construcții de lemn sau din hârtie, copaci fără frunze, construcții din metal cu suporturi pentru , brazi în spirală din acrilic. Culoarea lor poate fi alb, roz sau argintiu. În acest caz cele mai moderne culori pentru brad sunt verde, rosu, albastru și combinațiile dintre acestea.

culori pentru brad (3)Citeste si: Cand se impodobeste bradul de Craciun?

Auriul este una din cele mai sofisticate culori pentru brad. Alege decorațiuni variate în mai multe nuanțe de auriu. Un brad decorat în auriu este ideal pentru figurine și flori. Folosește decorațiuni transparente din stică pentru un plus de personalitate.

Citeste si: Brazi intr-o singura culoare

Alb și negru este o altă combinație modernă de culori pentru brad. Combină aceste două non-culori cu decorațiuni din sticlă lucioasă, figurine de argint și, neapărat, perle. renunță să mai adaugi ghirlande într-un brad decorat în aceste culori, dar folosește șiraguri de mărgele pentru un plus de efect și eleganță.

Sursa foto: ©OlesiaSarycheva-Fotolia.com / FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply