Brazi in doua culori

0

Vorbim despre brazi în două culori, una din cele mai versatile soluții de decorare a bradului de Crăciun. Bradul de Crăciun este un eveniment, iar soluția cromatică pe care o alegi pentru acesta trebuie făcută după dorință. Moda conteaza mai puțin, esențial fiind modul în care bradul se integrează în casă și bucuria pe care acesta o aduce.

brazi în doua culori

Citeste si: Brazi neconventionali de Craciun. Solutii practice

Dacă mergi pe ideea de brazi în două culori atunci ai la dispoziție nenumărate variante. Varianta de brazi în două culori este cea mai simplă și mai comodă soluție pentru bradul de Crăciun. Poți să foloșești diverse combinații de culori, dar ia  în calcul faptul că fiecare culoare evocă emoții puternice, astfel încât combinația de culori pe care o alegi joacă un rol important în impresia generală.

brazi în două culori (1)Una dintre cele mai bune soluții pentru brazi în două culori este să alegi o culoare de bază pe care să o combini cu o nuanța metalică (auriu, argintiu, cupru sau bronz), fie cu una neutră (alb, crem, negru). Ține cont că toate culorile calde se potrivesc cu auriu, iar culorile reci cu argintiul.

Citeste si: Cand se impodobeste bradul de Craciun?

Dacă alegi culori întunecate pentru a decora brazi în două culori, acestea se potrivesc cel mai bine cu argintiu sau alb strălucitor.

brazi în doua culori

Ia în calcul că pentru culorile clasice folosite la decorarea bradului: roșu, galben, combinațiile cele mai potrivite sunt nuanțele neutre. Ca strategie de decorare pentru brazi în două culori ține cont că dacă folosești culori metalice, acestea trebuie să fie doar simple puncte și trebuie folosite cu multă zgârcenie.

Citeste si: Brazi intr-o singura culoare

Culorile sunt o sursă de emoție, așa că atunci cand alegi combinația de nuanțe pentru brazi în două culori trebuie să alegi culorile potrivite. Astfel roșu și auriul sunt o combinație tradițională care nu dă greș niciodată. Poți face un pas mai departe și poți combina decorațiuni galbene cu unele albastre. Alege o nuanță de albastru deschis și luminos. Este o combinație pentru brazi în două culori vesele, inedită și modernă. Poți dovedi îndrazneală și poți combina mai multe nuanțe metalice. Auriu și cupru sau argintiu și bronz. Aceste soluții tradează opulență, dar sunt și foarte elegante.

Sursa foto: ©OlesiaSarycheva-Fotolia.com / FreeDigitalPhotos.net

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply