Combinație eclectică impresionantă

0

Compune un cadru ce emană serenitate și vei avea ambientul perfect pentru orele de somn și relaxare. Tonurile discrete vorbesc despre feminitate, iar liniile de inspirație clasică conferă eleganță amenajării!

Chiar şi cel mai prețios decor poate fi conturat cu elemente puține. Un dormitor discret, şarmant şi liniştitor poate fi obținut prin intervenții creative. Primul pas constă în alegerea paletei cromatice şi a finisajelor. Tonurile pudrate sau cele neu-tre, în nuanțe luminoase, sunt recomandate pentru un ambient ce invită la deconectare totală. Gri, bej sau crem sunt câteva dintre variante – şi nu neapărat separat. Vei obține un contrast fin din jocul rece-cald al tonurilor alese atunci când crem şi gri se află în imediata vecinătate. Pereții „diluați“ în nuanțe de gri sunt suportul potrivit pentru diverse stiluri de ambientare, mai ales atunci când se doresc intervenții murale.

Foto: Dormitor Prestige, Interior Store
Foto: Dormitor Prestige, Interior Store

Pentru a completa cu un accent de inspirație clasică, ce aminteşte subtil de fastul curților regale, mizează pe detalii rafinate, plasate sporadic, precum elementele de boaserie. Mobilierul din lemn masiv devine feminin şi suav în prezența nuanțelor delicioase de crem luminos. Pentru a obține un look unitar, păstrează şi în cazul acestor piese ipostaze clasice: alege un pat cu tăblia capitonată cu material textil sau niște corpuri cu picioare din lemn sculptat, ce amintesc cu discreție de şarmul mobilierului antichizat.

Foto: Dormitor Prestige, Interior Store
Foto: Dormitor Prestige, Interior Store

Echilibrează compoziția cu elemente moderne, dinamice și diverse, care vor însufleți acest spațiu atemporal. Spre exemplu, alătură două covoare de dimensiuni diferite, însă în tonuri rafinate similare, în acelaşi registru cromatic, cu întreaga încăpere, pentru a conferi un accent relaxat amenajării. Poți folosi acelaşi truc şi pentru ferestre, alăturând drapaje fine, din materiale similare.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply