ColorMagic.ro – Vopsea lavabila pentru exterior sau despre culorile fericirii tale

0

Produsele menite sa infrumusete fatadele unei case sau constructii sunt acelea care coloreaza suprafetele intr-o maniera in care oricine le priveste sa poata zambi in voie de placerea oferita de calitate, prospetime si culoare vopselei. In cazul produselor de vopsea lavabila pentru exterior beneficiezi de puterea mare de acoperire, iar rolul de protectie indeplineste toate caracteristicile necesare pentru o perioada foarte lunga de timp.
Color Magic este unul dintre principalele magazine din mediul online si partener de incredere pentru producatori importanti, recunoscuti in plan international pentru calitatea produselor fabricate.
Produsele de vopsea lavabila sunt dispnonibile pentru doua tipuri principale de proiecte: vopsirea peretilor interiori sau a celor exteriori.
Pentru a da viata suprafetelor, indiferent de materialul din care sunt create, specialistii Color Magic iti recomanda sa beneficiezi de cele mai vii culor si de cele mai rezistente straturi de protejare a lor.

Pentru o mai buna conservare a stratului final aplicat, Color Magic iti recomanda produsele marca Sikkens si Levis
Alegerea unei vopsele lavavabile pentru exterior cu rol de protectie reprezinta intotdeauna solutia ideala pentru a proteja si infrumuseta peretii care intra in contact direct cu umezeala, intemperiile si schimbarile de temperatura.
Principalele produse din aceasta gama comercializate de Color Magic sunt:

  • Sikkens Alpha Coat – Vopsea lavabila pe baza de apa cu continut ridicat de cuart. Este ideala pentru suprafetele exterioare datorita dispersiei de copolimer.

Aplicata corespunzator pe orice suprafata din exterior, aceasta vopsea are rolul de protectie impotriva razelor UV este impermeabila in contactul cu apa si are o putere mare de acoperire.
Alegerea unei astfel de vopsele se va dovedi o investitie in timp extrem de buna datorita faptului ca isi mentine stralucire o perioada indelungata, protejand in acelasi timp suprafata pe care este aplicata.

  • Levis Gevel Expert – Este o vopsea ideala pentru suprafete exterioare precum fatadele casei si cladirilor. Este foarte rezistenta in timp daca este aplicata corespunzator pe suprafetele din caramida, ciment, beton si fibra din sticla.

Este recomandata folosirea unui primer (grund) inainte de aplicare pentru ca vopseaua sa patrunda mai bine in textura suprafetelor.
Aplicata conform instructiunilor de utlilizare, aceasta vopsea se intinde foarte bine si se usuca intr-un timp scurt. Nu are un miros neplacut si este disponibila intr-o paleta variata de culori.

  • Sikkens Alpha Aquafix – Este un tip de vopsea lavabila fabricata de compania Sikkens care are o traditie de peste 200 de ani in acest domeniu, iar aceasta vopsea este in mod cert o inovatie in randul produselor de infrumusetare si protejare a suprafetelor exterioare.

Produsul este un grund pe baza de apa care poate fi aplicat atat pe suprafetele exterioare, cat si pe peretii interiori ai apartamentului tau.
Are o putere de acoperire incredibil de ampla si poate fi aplicata pe o gama variata de materiale, avand aceeasi stralucire si rezistenta in timp, indiferent ca vorbim de suprafetele exterioare sau de cele de interior.
Color Magic este principalul distribuitor din Romania al produselor fabricate de Sikkens, Trimetal si Levis
Pentru a vizualiza portofoliul companiei accesati aici  magazinul online de prezentare.
 
Sursa: Agentia Fortin

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply