Ciprian Vlaicu lansează KMIN, spațiul multidisciplinar orientat către tinerii creativi

0

Într-o piață care se dezvoltă continuu, cu multe elemente favorabile, s-a născut ideea unui spațiu multidisciplinar care cuprinde un showroom de mobilă, cu multe piese realizate special pentru acest concept, care găzduiește totodată și un birou de arhitectură și o agenție de publicitate.

KMIN ciprian vlaicu

KMIN reprezintă acest spațiu multidisciplinar, aflat într-o platformă industrială, care se reorientează și se adresează oamenilor creativi. Fiind un spațiu viu, proiectat direct în șantier, acesta a fost dezvoltat la o scară mai mare și atunci au apărut și spațiile adiacente: o bucătărie complet mobilată și utilată la cele mai înalte standarde, un spațiu dedicat conferințelor, workshop-urilor sau prezentărilor, un spațiu dedicat videografilor și fotografilor și un spațiu în care va fi realizat un podcast despre arhitectură.

Lucrez de peste 12 ani în domenii creative – arhitectură, publicitate, marketing și entertainment, și am reușit, dupa multe încercări, să realizez ce îmi doream. Un KMIN, un cămin plin de prieteni, de oameni frumoși și creativi, un spațiu dedicat oamenilor din domeniile creative, dedicat celor care vor să investească în spațiul lor de acasă, în căminul lor, un spațiu care te invită înăuntru, un spațiu care îți spune din prima Come In (KMIN). Toate cele 4 centre de interes din acest concept au fost alese de mine și sunt alese cu suflet. Echipa de arhitecți cu care am colaborat de foarte mult timp, echipa creativă din spatele departamentului de publicitate, pe care o știu și cu care am colaborat de mai bine de 5 ani, elementele care compun showroom-ul de mobilă, care au fost comandate și alese de mine direct de la producător, și oamenii cu care am realizat evenimente și un nou concept în acest domeniu. Totul s-a legat perfect, așa că după câteva luni de zboruri, vizitat târguri de profil, fabrici, discutat cu parteneri, muncă de șantier, pot spune că am intrat în linie dreaptă când pot să vă invit să intrați în show | room-ul KMIN. Un loc important pentru noi, cei care l-am realizat, pentru că știm că este important pentru tine”, a declarat Ciprian Vlaicu.

KMIN se va deschide pe joi, 28 martie, pe Splaiul Unirii nr. 160 (zona Timpuri Noi), printr-un eveniment plin de creativitate. 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply