Christmasworld aduce culoare în căminul tău

0

Christmasworld aduce culoare în căminul tău – În curând se va desfășura la Frankfurt, în Germania, târgul Christmasworld, dedicat decorațiunilor de sărbători. Am aflat, în premieră, care sunt trendurile după care să te ghidezi pentru a avea o casă festiv împodobită și la modă.

Vasele decorative strălucitoare vor fi la mare căutare în perioada următoare. Mai mult decât atât, designerii ne sugerează (din considerente ecologice) să renunțăm la obișnuitul brad și să-l înlocuim cu  plante stilizate, în nuanțe metalizate.

Chiar și maniera de decorare a brazilor sau a locuinței se schimbă de la an la an. Ca să fii în pas cu moda, orientează-te către aranjamente vegetale suspendate, care pot substitui bradul. Beteala multicoloră se va prinde în mănunchiuri bogate, astfel încât să cadă frumos.

Acest târg este programat în prima parte a anului, între 25 și 29 ianuarie, și se adresează celor care au afaceri în domeniul decorațiunilor de sezon, organizatorilor de evenimente și celor interesați de tendințele în amenajări. Messe Frankfurt (www.messefrankfurt.com) promite o ediție cu adevărat spectaculoasă. La conferința de presă ce a precedat evenimentul am aflat că pavilionul 11.0 va fi epicentrul acestui târg, unde vor fi exemplificate în compoziții sugestive cele mai la modă piese, precum și variantele cele mai rapide și mai sigure de a comanda obiecte individuale sau colecții complete. Christmasworld este un târg care oferă nu doar posibilități multiple de
bussines, ci și perspective interesante de design interior.

Iluminatul festiv este extrem de important în conturarea scenografiei de sărbătoare. Cu cât este mai original modelul ghirlandei luminoase, cu atât decorul tău de Crăciun va fi mai atractiv.

Alege piese în culori electrizante, pe care să le combini în suite cât mai divers colorate. Plusează în această exuberanță  cromatică și împodobește bradul cu globuri decorate diferit. Nu folosi o singură colecție stilistică.

Crăciunul acesta va fi unul epatant și plin de culoare. Decorațiunile pentru brazi și cele pentru casă vor combina culorile tari cu cele sidefate.

 

Patru tendințe pentru sărbători ca în povești

1. vivid heritage propune folosirea obiectelor manufacturate, cu design tradițional în compoziții festive.

2. splendid history presupune folosirea în contexte moderne a unor piese prețioase și elegante.

3. balanced sobriety aduce în prim-plan lemnul în nuanțe deschise și obiectele din alamă mată combinate cu texturile negre.

4. eclectic gathering este un trend extravagant, ce alătură cristalul și materialele perlate în piese cu linii voluptoase.

 

Text: Mariana Nicolae, Foto: Messe Frankfurt

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply