Cele mai tari trenduri din 2018 pentru amenajarea casei tale

0

Dacă ai de gând ca în 2018 să începi un proces general de redecorare al casei tale, fii inspirat și urmează ultimele tendințe în materie de design interior. Te afli în locul potrivit, pentru că mai jos îți vom spune care sunt cele mai fresh materiale și texturi din acest an, de la culorile-vedetă pentru plăci ceramice și până la texturile preferate pentru living și dormitor. La fel ca în cazul pieselor vestimentare, nu trebuie să dai o căruță de bani pentru a avea o casă cu bun gust, ci doar să potrivești într-un mod inspirat toate pisele acestui puzzle. Rezultatul? O casă absolut spectaculoasă, pe care absolut toți oaspeții tăi o vor admira. Asadar, să nu mai pierdem vremea și să trecem la treabă!

Verde pentru plăci ceramice

Din când în când, pentru a împrospăta look-ul întregului spațiu, designerii de interior recomandă schimbarea plăcilor ceramice. În acest an, recomandarea cromatică pentru gresie si faianta este verdele, pe care îl poți integra într-un mod absolut natural, atât în baie, cât și în bucătărie sau pe hol. Dacă vrei să oferi un plus de eleganță casei tale, poți opta pentru marmură de aceeași culoare, însă trebuie să ții cont și de faptul că va trebui să scoți mai mulți bani din buzunar pentru acest capriciu. Însă dacă optezi pentru un astfel de material, te vei bucura de o atmosferă cu totul și cu totul specială, de fiecare dată când vei păși în casa ta.

Lemn în nuanțe cât mai închise

Anul acesta ies în față nuanțele cât mai închise de lemn, chiar dacă discutăm despre patul din dormitor, sau despre scaunele din living. Cu cât lemnul este mai închis la culoare, cu atât mai bine, iar asta o spun la unison toți specialiștii în materie de design interior. Se va obține astfel un efect retro glamour spectaculos, departe de tendințele din anii precedenți, în care nuanțele calde sau fade dominau în cromatica piselor de mobilier. Nu îți face griji că nu vei gasi un astfel de produs, pentru că netul este cel mai bun prieten al tău. Poti gasi un scaun online sau o masă de lemn, intocmai după ultimele tendințe, după doar câteva click-uri.

Inserții metalice peste tot

Amenajarile interioare pentru case trebuie să fie gândite în acest an în jurul metalului. De la inserții în mobilier la cromatica specială pe care o poate avea un abajur futurist, metalul este un must have pentru decorul unei case a anului 2018. Cromatica arămie este poate cea mai preferată, atunci când vine vorba de alegerea nuanțelor metalice. Poți opta pentru un astfel de ton atunci când alegi ramele oglinzilor, detaliile pentru șifonierul din hol sau lampa de pe noptiera de lângă pat. Această culoare va aduce un plus de eleganță casei tale, iar toți cei care îți vor trece pragul vor remarca reflexiile sale spectaculoase.

Așadar, iată 3 dintre cele mai tari trenduri de design interior ale anului 2018. Nu trebuie decât să urmezi sfaturile unui designer de interior, pentru un rezultat cu totul spectaculos, și să cauți cele mai bune soluții de amenajare, pentru spațiul de care dispui. Sperăm că ți-au fost de folos cele 3 ponturi de mai sus, pentru că nimic nu se compară cu o casă amenajată cu mult bun gust, după ultimele tendințe în materie de design interior.

Citeste si:

sursa Agentia Digital Work Force
sursa foto: pexels.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply