Cel mai bun pret montaj tigla metalica special pentru tine

0

Indiferent de motivul pentru care aveti nevoie de un nou acoperis, acesta trebuie sa fie rezistent si montant cat mai rapid. Daca vreti un pret montaj tigla metalica sau ceramica, cel mai bine este sa cereti o oferta specialistilor. BDM ROOF SYSTEM, de exemplu, are o relatie destul de transparenta cu clientii si puteti comunica cu ei online sau telefonic. Producatorii parteneri cu care lucreaza sunt BILKA STEEL, BUDMAT, DECRA pentru tigla metalica, TONDACH pentru tigla ceramica. In cazul in care doriti sa aveti un spatiu locuibil la mansarda, expertii pot monta si ferestre speciale pentru mansarda, marca ROTO, pe langa toate accesoriile necesare unui acoperis.

      Care sunt cele mai populare tipuri de tigla metalica?

Tigla metalica vine ca replica mai ieftina si mai eficienta a tiglei ceramice, ambele sunt destul de variate ca model, dar sunt unele clasice care sunt si mai accesibile ca pret, cum ar fi:

  • Tigla metalica BILKA CLASIC, cu o oferta disponibila de 25 de nuante mate sau lucioase, cu pret ce variaza in functie de straturile de protectie, de grosime si tip, de la 20.4 la 34 lei/mp.
  • Tigla metalica BUDMAT VENECJA este prima tigla metalica modulara de la acest producator si cea mai premiata, este disponibila in 5 culori cu module perforate din fabrica la imbinari, gata de montaj.
  • Tigla metalica cu piatra DECRA CLASSIC este varianta imbunatatita si cea mai apropiata de tigla ceramica prin aspect si rezistanta, este disponibila in 7 culori, cu o grosime de pana la 0.9 mm.

In functie de dimensiunea acoperisului, acesta poate fi montat intr-o zi, de catre specialistii care stiu cu ce lucreaza si nu au niciun interes de a lungi lucrarea. Recomandarea specialistilor este sa alegeti un sistem complet de invelitoare pentru acoperis din aceeasi gama de produse, de la suruburi pentru imbinari, pana la scurgeri. Un alt aspect important este folia anticondens, necesara sistemului de ventilatie al acoperisului, care permite acoperisului sa respire prin evacuarea vaporilor si impiedicarea infiltrarii umezelii din exterior. Mai nou, exista folii anticondens si cu functie de reflectare a caldurii, prin adaugarea unui strat de aluminiu celorlalte straturi cu rol de protectie si ventilatie.

       De ce sa lasi acoperisul in mainile specialistilor?

In primul rand, este cel mai simplu mod de a va asigura ca beneficiati de intreaga garantie a acoperisului. Transportul si montajul sunt vitale in ceea ce priveste rezistenta invelitorii. In al doilea rand, acestia stiu exact ce au nevoie pentru montaj, nu va trebui sa faceti drumuri inutile pentru cateva suruburi lipsa. BDM ROOF SYSTEM ofera servicii complete pentru invelitori acoperisuri. Astfel va puteti baza pe ei pentru:

  • Masurarea acoperisului, pentru a calcula necesarul de materiale
  • Realizarea devizului, ce presupune schita si oferta pentru sistemul de acoperis
  • Consiliere profesionista pentru a alege cea mai buna solutie pentru tipul de acoperis
  • Transport gratuit, in maxim 72 de ore de la achitarea avansului
  • Montaj, dar si decopertarea acoperisului vechi si evacuarea deseurilor
  • Garantia manoperei si a produselor

Pentru mai multe informatii despre acoperisuri, daca doriti o oferta pentru proiectul in desfasurare sau vrei un pret montaj tigla metalica, ii puteti contacta aici sau telefonic si sunteti asteptat in showroom pentru a va convinge de calitatea materialelor si serviciilor.

Sursa Agentia Fortin

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply