Ce inseamna casa inteligenta?

0

Depaseste limitele estetice, functionale si tehnologice ale casei tale. Permite tehnologiei sa patrunda in spatiul tau de locuit si iti vei imbunatati nivelul de confort, vei face totul mai simplu si mai functional. Solutia My Home extinde conceptul traditional de „sistem electric” perceput ca un simplu sistem de corpuri de iluminat si prize.

 Acum experimenteaza live casa inteligenta! 1-14 decembrie, Baneasa Shopping City

Ce inseamna  “casa inteligenta”?

Alegerea My Home inseamna echiparea locuintei cu un sistem avansat care este conceput sa-ti satisfaca nevoile specifice intr-o locuinta. Integrarea tuturor functiunilor individuale creează un sistem avansat, dar usor de folosit, care rezista in timp si este extrem de flexibil, putand fi modificat si extins in orice moment pentru a-ti satisface necesitatile.

Placerea de a te trezi

Reglezi comanda pentru scenarii la setarea „dimineata” pentru a face din noapte zi in dormitorul tau: storurile se ridică si nivelul iluminatului se adapteaza la primele raze ale soarelui, in timp ce muzica de fundal este activata iar sistemul de incalzire atinge temperatura potrivita. Intre timp, meniul intuitiv cu pictograme de pe ecranul video iti permite sa schimbi muzica sau sa maresti temperatura din baie.

Ambianta potrivita pentru orice ocazie

Cu sistemul My Home poti savura orice moment in compania prietenilor, in timp ce cuptorul electric si alte aparate electrocasnice functioneaza in bucatarie fara niciun pericol. Touch screen-ul iti pune la dispozitie o multitudine de comenzi: lumina discreta, muzica de fundal, temperatura ideala in fiecare camera.

Statia video iti permite sa identifici imediat oaspetii, sa comunici si sa deschizi poarta ca sa intre. Pentru a verifica copiii care se joaca in camera lor, nu trebuie decat sa vezi imaginile pe afisajul mare al touch screen-ului multimedia. 

Control local sau de la distanta

Serviciul My Home Web permite utilizatorilor sa pastreze legatura permanenta cu locuinta lor chiar si cand sunt plecati. Nu este nevoie decat de un apel telefonic sau de o simpla conexiune la internet pentru a se conecta la portalul MyHome ca sa verifice cu usurinta daca luminile au fost lasate aprinse, sa traga storurile sau sa porneasca incalzirea.

Experimenteaza live casa inteligenta!

Intre 1-14 decembrie te asteptam la Baneasa Shopping Center pentru a putea vedea sistemul in functiune si pentru a discuta cu un specialist ce poti face in casa ta.

Afla mai multe despre sistemul de casa inteligenta Btcino: www.axolute.ro


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply