Ce ai face cu o camera in plus?

0

Să presupunem că ai o cameră în plus în casă și poți face ce vrei cu ea. Să presupunem că nu trebuie să folosești acel spațiu pentru a crea o cameră pentru copil sau pentru a instala un carusel. E în plus, și poți face ce vrei cu ea.

Ar putea fi camera în care dansezi pe muzică salsa sau terenul tău interior de baschet. Poate fi o cameră de meditație, o sală de forță proprie sau o cameră de familie.

Adevărul este că noi toți am putea folosi o cameră în plus. După ce ne-am așezat la casa noastră și ne-am ocupat de bucătărie, baie și alte camere comune, pare că mereu este nevoie de un spațiu în plus. O cameră a viselor.

1. O cameră de jocuri, poate? O masă de biliard, jocuri care necesită o tablă de joc, sau chiar un bar încorporat. Este asemeni unei camere de joacă pentru adulți. Nu există niciun motiv pentru care o cameră de joacă nu poate avea stil. Orice cameră, indiferent de dimensiuni, poate servi pe post de sală de jocuri, doar că de data aceasta va fi amenajată după placul şi personalitatea ta.

Citeste si: Idei si motive pentru amenajarea camerei copiilor la mansarda

2. O cameră de cinema? Cunoscută și drept cameră media. Acesteia i se potrivesc scaune superconfortabile și măsuțe pentru băuturi. O cameră cu cinematograf nu trebuie să aibă o arhitectură specială. Un ecran mare și niște scaune confortabile sunt de ajuns (și niște draperii pentru a face întuneric în cameră).

3. O bibliotecă proprie? Stă colecția ta de cărți rezemată de perete, gata să cadă? Îți place să te relaxezi citind o carte? O bibliotecă din podea până în tavan, o scară și un scaun bun ar ajuta. Iar cărțile ajută, la rândul lor, la formarea unui decor, dat fiind faptul că adaugă culoare și personalitate unei camere.

Citeste si: Biblioteca din casa. Cateva sfaturi

4. Un studio de muzică? Imaginează-ți acele sesiuni de cântat de care te poți bucura alături de prietenii tăi. Poate că nu vei ajunge niciodată vreun membru „Rolling Stones”, dar având propriul tău studio, te poți preface că ești unul. Izolează-ți fonic camera acoperind pereții cu vinilin. Acesta funcționează bine ca material pentru izolare fonică, permițându-ți să faci cât zgomot vrei.

5. O cameră de joacă pentru copil? Este distractivă pentru copii și pentru adulți (copii au un loc în care să facă câtă dezordine vor). Nu trebuie să fie lucrare de arhitect, asemeni casei din copac. Leagăne de interior, corturi și niște rafturi pentru jucării. Problemă rezolvată.

Citeste si: Camera copilului: clasic si amuzant

6. O cameră de oaspeți? O cameră care este desemnată cameră de oaspeți este mereu organizată, bine decorată și confortabilă. Nimeni nu ar trebui să doarmă pe un pat gonflabil. Cât de relaxant poate fi să nu trebuiască să cauți așternuturi noi, de fiecare dată când te vizitează rudele asu prietenii! O cameră de oaspeți îți poate reflecta personalitatea și stilul decorativ la fel de mult ca orice altă cameră. Folosește acest spațiu în plus pentru a crea o cameră de vis estetică, și în care dezordinea nu-și va găsi locul.

Citeste si: Camera de oaspeti: 10 lucruri de tinut minte

7. O cameră de birou? Indiferent că ești scriitoare, contabilă sau casnică, meriți propriul tău spațiu. Amenajează-ţi camera în aşa fel încât să fie utilă şi muncii de birou, dar şi altor proiecte interesante ce implică activităţi de genul DIY.

Tu ce ai face dacă ai avea o cameră în plus? Cum i-ai găsi utilitatea?

 

Sursa foto:  M.A.D. Studio – Fotolia.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply