Camera de oaspeti: 10 lucruri de tinut minte

0

camera de oaspeti1. Un pat confortabil
Un pat realizat din cât mai multe straturi (plapumă, pătură, perne, etc) va acoperi preferinţele tuturor oaspeţilor. Dacă decizi să investeşti şi într-o saltea de calitate, cu fibre naturale şi un design care să păstreze coloana vertebrală într-o poziţie neutră, cu atât mai bine pentru oaspeţii tăi.

2. Perne de pluş
Nimic nu face un pat mai atrăgător decât o lenjerie simplă, curată şi o colecţie de perne în care să te afunzi. Dacă pernele sunt şi din pluş senzaţia este şi mai puternică.

3. Iluminat cu spoturi
Cu o varietate de surse de lumină oaspeţii tăi îşi pot crea o ambianţa potrivită pentru activităţile lor, indiferent că este vorba despre făcut bagaje, pregătirea pentru o petrecere, somnul de după amiază, citit sau lucru.

Citeste si: Casa primitoare se cunoaste de la intrare

4. Flori proaspete
Un buchet de flori proaspete dă un aer deosebit camerei, făcându-l pe oaspete să se simtă apreciat.

5. Chestii atractive, ieşite din comun
Camerele ordonate excesiv – chiar şi cele pentru oaspeţi – sunt plictisitoare prin definiţie, spaţii unde nu-i place nimănui să-şi petreacă timpul. Adaugă elemente curioase sau deosebite, ieşite din comun şi vei genera un interes deosebit din partea vizitatorilor. Fie că este vorba despre sculpturi sau elemente decorative pentru mobilă, oaspetele le va găsi aprecia.

Citeste si: Toamna in casa ta prin accesorii tematice

6. Scaune şi canapele confortabile
Pentru un musafir, să aibă în camera de oaspeţi o canapea confortabilă în care să se ghemuiască şi să se relaxeze înseamnă enorm. Tabureţi pe care să îşi sprijine picioarele. Canapea moale şi plăcută. Scaune capitonate.

7. Un spaţiu de stocare simplu
Orice cameră de oaspeţi trebuie să aibă un spaţiu dedicat pentru genţi, haine, trusa de machiaj şi obiectele de menaj. Este necesar un dulap. De asemenea, în dulap poţi păstra prosoape curate, perne şi aşternuturi de pat.

8. Facilităţi pentru citit
Aşa cum unele femei nu pot pleca în vizită fără să îşi ia cu ele periuţa de dinţi sau placa de păr, altele nu pleacă fără ceva de citit. Ca să întâmpini această dorinţă poţi pune în cameră câte o carte pentru fiecare gen: o carte de versuri, o carte SF sau beletristică.

Citeste si: Orice camera are nevoie de … ceva

9. Spaţiu de lucru eficient
Mai ales în zilele noastre, când tehnologia ne ocupă din ce în ce mai mult timp, să ai un loc unde să îţi întinzi echipamentele de lucru (laptop, telefon, documente, etc) este o cerinţă standard.

10. Lumânări parfumate
Lumânările parfumate sunt perfecte pentru camera de oaspeţi: creează o atmosfera relaxată şi oferă un motiv în plus oaspetelui să mai rămână o noapte.

 

Sursa foto: Photographee.eu – Fotolia.com

Sursa: www.styleathome.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply