Idei si motive pentru amenajarea camerei copiilor la mansarda

0

VELUX_principala

Amenajarea unui spatiu pentru copii reprezinta o conditie esentiala pentru dezvoltarea lor armonioasa. Camera copiilor trebuie gandita in detaliu inca din faza de proiectare, astfel incat sa le ofere cadrul ideal pentru desfasurarea tuturor tipurilor de activitati, 24 de ore/zi, in fiecare zi, in fiecare etapa a dezvoltarii.

Stilul decorativ predominant al camerelor celor mici este inspirat din poveşti si personaje varuite in culori vesele. Pe masura ce copiii devin adolescenti aspectul camerelor se modifica in acord cu noile pasiuni. Astfel, spatiul ce urmeaza sa fie amenajat trebuie sa fie unul multifunctional si mereu adaptabil schimbarilor, fiind intens utilizat.

Avantajul mansardei este ca indeplineste cel mai bine conditiile unui spatiu de locuit sanatos deoarece aici lumina naturala este din abundenţa iar ventilatia este asigurata chiar si cu fereastra inchisa.

Toate ferestrele de mansarda VELUX dispun de o clapeta de ventilare prin care se poate face aerisirea cu fereastra inchisa si, in plus, se pot bloca astfel incat copii sa nu le poata deschide, daca doresc.

Pentru detalii sau pentru a cumpara rulourile VELUX, acceseaza www.veluxshop.ro sau www.velux.ro.

Mai multe imagini, puteti vedea in galeria foto.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply