Casa ta are nevoie de decoraţiuni noi? Iată 3 modele!

0
http://www.thesurznickcommonroom.com/
http://www.thesurznickcommonroom.com/
Dragii noştri,
Dacă, la fel ca noi, iubiţi să meşteriţi decoraţiuni şi accesorii inedite pentru casa voastră, folosind idei originale, materiale ieftine şi timp puţin, atunci acest articol este perfect!

 1. Boluri din vinil. Aţi păstrat prin pod sau magazie discuri de vinil, pe care le ascultaţi acum ceva ani la pick-up? Şi eu am o colecţie impresionantă şi, gândindu-mă ce să fac cu ele, am dat peste următoarea idee: boluri! De ce nu? Se fac uşor; iată cum: discurile se pun la cuptor, poziţionate pe vase rezistente la căldură. Acestea trebuie să fie mai înalte, ca să lase marginile discurilor să atârne, dar înguste, cât să acopere doar mijlocul, pe care este eticheta. Vasul se pune în tavă şi se introduce la cuptor. În câteva minute (2-3, în funcţie de temperatură), încep să se înmoaie şi să se lase marginile în jos. Le scoţi şi, cu ustensile sau folosind mănuşi de bucătărie, le poţi modela. Se întăresc foarte repede. Aceste boluri pot fi folosite pentru a depozita tot felul de nimicuri în diverse colţuri din casa ta: chei, accesorii pentru croitorie, bijuterii etc.
  http://www.honeybeevintage.com/
  http://www.honeybeevintage.com/
 2. Perdea din inimioare. Potrivită mai ales pentru camera celor mici sau casa unor proaspăt căsătoriţi, această perdeluţă decorativă este foarte uşor de realizat. În primul rând, avem nevoie de o bucată de lemn sau pal, care va fi suportul pentru ghirlandele din inimioare. Pe aceasta o fixăm în perete în holzşuruburi. Decupăm din hârtie cartonată inimioare (pentru ghirlandele din imagine au fost folosite 88 de inimioare), pe care le înşirăm pe aţă. Dacă folosim nailon, efectul este sporit, deoarece inimioarele vor părea că plutesc. Înainte şi după fiecare inimioară înnodăm, pentru a o ţine în loc. Legăm ghirlandele de inimioare de stinghia de lemn. Pentru a masca stinghia, putem folosi dantelă sau bandă adezivă decorativă sau o putem vopsi înainte să o fixăm în perete.
  http://www.sugarbeecrafts.com/
  http://www.sugarbeecrafts.com/
 3. Ghirlandă foto. Dacă vrem să păstrăm pozele celor dragi la loc de cinste, într-un mod jucăuş şi potrivit pentru casa noastră, putem face acest lucru punând pozele într-o ghirlandă colorată. Avem nevoie de mini-rame de lemn (se găsesc la magazinele de artă şi hobby), markere, sfoară şi scoci. Cu bormaşina, dăm găuri în partea de sus a ramelor, pe care le colorăm apoi cu markere (sau vopsea). Pe spatele ramelor fixăm pozele cu scoci, apoi înşirăm ramele pe sfoară, făcând noduri înainte şi după fiecare orificiu, pentru a le fixa.

Mult succes!
Text: Cătălina Vieru
Foto şi idei originale: honeybeevintagesugarbeecrafts şi thesurznickcommonroom.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply