Casă mică, dar încăpătoare II

0
Agațată, bicicleta nu ocupă spațiu inutil, are loc în aproape orice garsonieră
123RF
Dragi cititori, continuăm articolul început aici.
5. Bucătăria. În spații mici nu putem avea o insulă de marmură în centrul camerei, dar o putem înlocui cu o măsuță de perete, ce se fixează în șuruburi pe perete și are un sistem de pliere, pentru a economisi spațiu atunci când nu o folosim. Tot mobilierul este bine să fie întins de-a lungul pereților, în U și împărțit pe două niveluri, corpurile de jos, împreună cu frigiderul, aragazul, chiuveta și corpurile de sus, alături de hotă.
6. Multifuncționalitate. Când avem o singură încăpere (garsonieră) și pentru living, și pentru birou și pentru dormitor, este nevoie să fim atenți la alegerea mobilierului, care trebuie să fie multifuncțional și, de preferat, pliabil. De exemplu o canapea extensibilă care se transformă în pat, o măsuță care se pliază și care joacă și rol de birou când lucrăm, o masă de cafea cu spațiu de depozitare sub tăblie sau un taburet pliabil în care puteți, de asemenea, pune tot felul de mărunțișuri, cărți sau jucării.
7. Întindere pe verticală. Dacă aveți multe obiecte și lucruri de care aveți nevoie, atunci pentru dulapuri și rafturi, alegeți unele mai înguste și înalte. Este în regulă dacă rafturile ajung la tavan, pe cele de mai de sus puteți depozita lucruri pe care le folosiți la câteva luni de zile, apoi în funcție de frecvența folosirii lor, din ce în ce mai utile în spațiul de la înălțimea voastră. Există multe module de mobilier care pot fi asamblate împreună, apoi separate și folosite astfel! Gândiți-vă și la depozitarea bicicletei, dacă aveți una, și, în loc să o legați pe holul blocului sau să o lăsați la intrare, unde vă loviți tot timpul de ea, achiziționați un suport pentru fixarea bicicletei pe perete și rezervați-i un spațiu unde nu vă deranjează frecvent. De asemenea, datorită creșterii popularitații ciclismului, în ultima vreme au scăzut și prețurile pentru biciclete pliabile; acum puteți găsi una în magazinele sportive și de specialitate.
Mult succes!
Cătălina Vieru

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply