Camera copilului, inspirata din natura

0

Camera copilului, inspirata din natura – Flora și fauna sunt surse inepuizabile de inspirație pentru a reprezenta grafic o cameră pentru copii. Dacă îți dorești o amenajare șic și originală, ce depășește schemele cromatice și tematice clasice, folosește natura ca muză și accesorizează cu finisaje din lemn și rattan.

Foto: Sanderson
Foto: Sanderson

Camera copilului, inspirata din natura – Amenajează pentru cel mic un tablou conturat în linii suave, cu forme delicate și tonuri calde. Spre exemplu, o tematică inspirată din natură se va bucura de prezența detaliilor din lemn, precum pătuțul, un fotoliu generos sau chiar un balansoar clasic. Efectul cald al intervențiilor din lemn va fi susținut și de placarea pardoselei cu lemn masiv, care oferă continuitate la nivel vizual și dă un aer primitor camerei.

Foto: Sanderson
Foto: Sanderson

Camera copilului, inspirata din natura – O astfel de compoziție este conturată cu stil de o cromatică în tonuri delicate – de crem, bleu sau gri. La nivel grafic, joacă-te cu printurile, pentru a conferi dinamism: dacă pereții sunt tapetați cu personaje haioase, plasează același tip de imprimeu și pe alte obiecte, pentru continuitate, și completează cu un covor în dungi, pentru echilibru. Construiește locuri magice cu ajutorul drapajelor: un baldachin poate deveni oricând locul fermecat din încăpere!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply