Căciuliţe şi botoşei creaţi manual

0
Zena Pintea
Zena Pintea
Zena Pintea, Timişoara, jud. Timiş
Stimată redacţie,
Citesc această revistă în fiecare lună şi mă bucur când văd că publicaţi minunile realizate de femeile din ţară, care au dar şi priceperea de a face lucruri frumoase croşetând şi tricotând.
Mărturisesc că am şi eu această pasiune pentru lucrul de mână. Eu am început să lucrez botoşei de când eram la şcoală, la orele de lucru manual, după care a devenit o plăcere şi chiar o necesitate mai târziu.
Acum lucrez de singurătate, am 82 de ani, sunt singură de 4 ani, de când soţul meu, cu care am trăit în bună înţelegere 57 de ani, a plecat acolo sus.
Am mult timp liber, aşa că am vrut să-l ocup cu ceva folositor, să-mi pun mâinile în mişcare şi mintea la contribuţie. La o vârstă este important să îţi găseşti o preocupare cu care să îţi umpli timpul. Această mişcare a mâinilor, prin lucru, îmi face bine, plus că realizez ceva frumos, necesar, lucruşoare pe care le fac cadou prietenelor. Fac botoşei şi căciuliţe pe care le dau cu drag mămicilor pentru copilaşii lor. Mă bucur când văd un model nou şi îl lucrez cu plăcere, chiar mă relaxează această activitate. Iar culorile vii reprezintă o adevărată formă de terapie pentru vârstnici şi nu numai.
Vă doresc reuşită în ceea ce vreţi să faceţi! Şi continuaţi să fiţi activi la orice vârstă!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply