Căciuliţă cu bobiţe pentru copii

0
Selia Cupsan
Selia Cupsan
Selia Cupşan, Baia-Mare, jud. Maramureş
Dragii mei,
Sunt pasionată de creaţii unicat! Am început să croşetez de când o avem pe prinţesa noastră Antonia.
Antonia nu suportă îmbrăcămintea din poliester, aşa că o îmbrac numai în haine din bumbac. De asemenea, firele din care croşetez sunt tot din bumbac.
Am început să-i lucrez o căciuliţă roz. M-am gândit să-i fac un model mai sofisticat, cu bobiţe. Acest model îţi ia timp şi multă lână! Pentru căciuliţă am folosit 2 sculuri de lână de 8 lei, total, 16 lei doar materialul. Dacă aş vinde-o aş primi circa 30 lei, dar nu este de vânzare. Am făcut-o din 2 bucăţi în formă de dreptunghi. Am croşetat o parte, după aceea cealaltă parte, apoi am unit cele 2 părţi, după care am terminat căciuliţa făcându-i la bază şi la partea din faţă un model ornament, apoi am lucrat şnurul pe care l-am aplicat la baza căciuliţei. Am muncit câteva zile pe lângă treburile din casă, dar a ieşit un produs deosebit! Niciodată nu m-am gândit că o să-mi placă aşa mult să lucrez de mână, dar merită totul pentru scumpa noastră fiică! Nu este greu de croşetat, doar că trebuie să vrei să încerci şi să-ţi placă lucrul de mână!
Vă mulţumesc tuturor pentru sfaturile practice, iar redacţiei pentru că ne publică scrisorile pe care le trimitem şi pentru premii. Vă doresc sănătate şi inspiraţie!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply