Bucatarii luminoase

0

bucatarii luminoase

Foto: IKEA

Bucatarii luminoase: producătorii de mobilier vin în fiecare an cu soluții variate pentru mobilierul de bucătărie. Selecția pe care am făcut-o în acest articol cuprinde o serie de soluții pentru bucatarii luminoase pe care le veti gasi in magazinele de la noi. 

Avantajele meselor extensibile

Ne-am gândit să le reunim sub tema bucătăriilor luminoase. De ce? Pentru că mai multă lumină în casă înseamnă și o atmosferă mai plăcută și, evident, contribuie la starea de bine a proprietarilor.

Bucatarii luminoase, materiale de calitate

Bucatarii luminoaseDacă urmăriți cu atenție imaginile, veți vedea că mixul de materiale de calitate, paleta de culori deschise și spațiile vitrate generoase sau schema de iluminat bine pusă la punct sunt câteva elemente de bază care conferă luminozitate încăperilor (fie că vorbim de bucătării sau de alte camere ale casei).

Cinci trucuri geniale pentru orice bucatarie

Parchetul natural în culori deschise este alegerea firească pentru o bucătărie luminoasă. Pe piață vei găsi și foarte multe modele din materiale de proastă calitate pe care nu ți le recomandăm din simplul fapt că se vor decoji și degrada rapid. Mai bine faci o investiție de durată, decât să trebuiască să faci lucrări în casă în fiecare vară. (Foto stânga: Mobexpert)

Inainte dupa: detalii care innobileaza bucataria

Iar când vine vorba de gresie sau faianță, îți recomandăm modele și culori simple. Am văzut recent într-un magazin de bricolaj o familie care se chinuia să aleagă câteva modele foarte complicate de gresie, care într-o bucătărie mică, de bloc, nu ar fi făcut decât să o aglomereze. 

Plăcile ceramice albe, liniare (precum cele din imaginea de mai sus) sunt foarte la modă în ultima vreme și o alegere perfectă atunci când vine vorba de bucatarii luminoase. Plus, că acestea nu vor demoda prea repede!

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: PR, firmele mentionate.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply