Bucătărie luminoasă la mansardă

0

Constituită de regulă sub forma unei zone generoase cu suprafață neregulată și acoperiș în șarpantă, mansarda casei poate deveni totodată birou, spațiu de zi, atelier sau bucătărie. Bucură-te de un cadru atipic, plin de originalitate!

Unul dintre avantajele includerii mansardei în supra­fețele utile ale casei îl reprezintă însăşi configurația atipică, care permite o vitrare generoasă. Astfel, ai condițiile ideale pentru un atelier sau o bucătărie. Dispune mobilierul pe lateralele camerei şi adu în scenă o masă slim, pentru a optimiza spațiul.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Piesele moderne, în tonuri jucate, oferă dinamism. Explorează avantajele spațiului și construiește piese practice, precum un corp cu depozitare în dreptul geamului. O vopsea de bună calitate, menită să reziste în condiții de abur şi umezeală, înlocuieşte cu succes faianța. Pentru zonele de lucru apelează la o soluție elegantă: plăci din piatră naturală de mari dimensiuni. Alege piese cu finisaj mat, ce sporesc confortul în zilele însorite, pentru că nu reflectă lumina.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Corpurile modulare sunt elemente din colecțiile One K şi One D, ale brandului Siloma. Prețul unui astfel de model pentru o compoziție standard de 3 ml oscilează între 7.920 şi 8.800 lei, în funcție de dimensiuni şi finisaje, la Innova Interiorism.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply